Homepage  / Vedete româneşti

De ce a refuzat Gina Pistol să prezinte „America Express”. Ce i-a spus Smiley

De ce a refuzat Gina Pistol să prezinte „America Express”. Ce i-a spus Smiley
8

de Roxana Mirea,

Se știe deja că Irina Fodor va prezenta noul sezon al emisiunii „Asia Express”, care acum poartă numele de „America Express”. Inițial, s-a speculat că Gina Pistol își va reveni în postura de prezentatoarea după ce soția lui Răzvan Fodor i-a ținut locul și în sezonul trecut al emisiunii de la Antena 1. Iubita lui Smiley și-a dorit la început să plece, dar apoi s-a răzgândit. Gina Pistol și Smiley au explicat de ce ea a refuzat să prezinte „America Express”.

De ce Gina Pistol a refuzat să prezinte „America Express”

Smiley și Gina Pistol au fost invitați la podcast PROFM #searadupă7 cu FERE, unde au vorbit și despre alegerea Ginei de a nu prezenta „America Express”. Întrebați care a fost cel mai greu moment pentru ei de când au devenit părinți, artistul a spus că pentru iubita lui a fost un moment foarte greu atunci când a trebuit să aleagă dacă pleacă în sezonul nou de la Asia Express.

„Pentru Gina, a fost o schimbare foarte clară pentru că ea a trebuit să pună pe pauză proiectele pe care le avea. Cumva, este foarte greu să pui pe hold niște proiecte care îți sunt foarte dragi, la care ai lucrat atât de mult și în care ai pus foarte mult suflet. Pentru Gina, de exemplu, a fost un moment foarte greu atunci când a trebuit să aleagă dacă pleacă în sezonul nou de la Asia Express sau nu pentru că legătura dintre ea și Josephine este foarte puternică și atunci este foarte greu să te gândești: „Băi, dar cum plec eu două luni de acasă?”.

Chiar a fost o decizie foarte grea, iar eu i-am spus de la început că, orice decizie ia, ne descurcăm și vedem cum o jucăm, dar e greu să pleci de lângă copil când are un an. Este foarte greu. Cumva, te definesc alegerile pe care le faci în viață și, în momentul ăsta, alegerea pe care ea a făcut-o a fost pentru familie, pentru dragoste, pentru sănătatea mintală și emoțională a copilului”, a declarat Smiley în podcastul Pro FM.

Smiley-si-fiica-lui-au-un-ritual-special-dimineata-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Gina Pistol: „Andrei mi-a zis că mă va susține”

Gina Pistol a spus că Smiley o sprijină indiferent dacă alege sau nu să plece în America de Sud, acolo unde au loc filmările pentru „America Express”. La început, a crezut că poate va putea să plece, dar apoi și-a dat seama că nu vrea să lipsească atât de mult de lângă fiica ei, Josephine, care crește văzând cu ochii.

„Andrei mi-a zis că mă va susține. Am avut o perioadă de vreo două săptămâni în care mă trezeam dimineața și ziceam „Gata, mă duc în Asia”. Andrei îmi zicea: „Băi, orice alegi, eu sunt alături de tine.  Ne descurcăm dacă vrei să pleci. Ne descurcăm noi.”

După trei – patru ore, mă duceam că aveam filmări la Chefi la cuțite, Eram la platou…  Când ești acasă cu copilul mult timp, simți nevoia să te duci până la piață. După ce ajungi la piață sau până undeva…  Băi, stăteam la semafor și zic „Mamă, ce îmi lipsește copilul.” Aveam flash-uri cu zâmbetul ei, cu mirosul ei. Ajungeam la platou și stăteam câteva ore și zic: „Doamne, ce dor îmi e de copil! Ce fac eu? Cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să-i explic eu unui copil care are nevoie de mama că eu lipsesc două luni de zile, ceea ce înseamnă foarte mult.”

Copilul acum, în etapa în care este, se schimbă de la o săptămână la alta. Ea, față de cum era acum o săptămână, este parcă alt copil pentru că crește și are niște salturi de creștere foarte mari. Și mi-am zis: „Cum să ratez eu momentele astea din viața copilului meu? Cum să nu fiu alături de ea?”, a povestit Gina Pistol despre alegerea ei de a nu prezenta „America Express”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton