Homepage  / Vedete străine

De ce Hollywood-ul nu poate lucra cu Amber Heard. Cine e actorul care a salvat-o

De ce Hollywood-ul nu poate lucra cu Amber Heard. Cine e actorul care a salvat-o
9

de Roxana Mirea,

Fanii lui Johnny Depp își doresc ca Amber Heard să își piardă rolul din „Aquaman 2” și chiar au înaintat o petiție în acest sens. Kathryn Arnold, expert în industria de divertisment, a depus mărturie luni, 23 mai, în procesul de defăimare intentat de Johnny Depp împotriva fostei soții. Kathryn a declarat că Jason Momoa a fost cel care a insistat ca Amber Heard să își păstreze rolul din „Aquaman 2”.

Jason Momoa a ajutat-o pe Amber Heard să păstreze rolul din „Aquaman 2”

Însuși „Aquaman”, Jason Momoa, ar fi pledat pentru ca Amber Heard să își păstreze rolul în viitoarea continuare a filmului.

Fostul producător și actualul consultant și expert în industria de divertisment, Kathryn Arnold, a depus luni mărturie în calitate de martor al lui Amber Heard în timpul procesului de defăimare intentat de Johnny Depp, potrivit nypost.com.

Ea a declarat că rolul lui Heard din „Aquaman” ar fi trebuit să reprezinte momentul ei de glorie, dar a susținut că actrița a fost aproape eliminată din „Aquaman 2” din cauza problemelor cu Johnny Depp, în vârstă de 58 de ani.

Arnold a mai spus că singurul motiv pentru care Amber Heard și-a păstrat rolul este pentru că Jason Momoa, în vârstă de 42 de ani, și regizorul James Wan, 45 de ani, „și-au luat un angajament față de ea” și au fost „inflexibili” pentru ca ea să fie în film, potrivit Daily Mail.

Arnold, care s-a întâlnit cu Heard înainte de mărturie, a spus că personajul actriței, Mera, urma să aibă „un arc romantic puternic pe tot parcursul filmului și câteva secvențe de acțiune grozave” înainte ca scenele de acțiune să fie „tăiate” și rolul ei să fie „redus radical”.

Joi, agentul lui Amber Heard, Jessica Kovacevic, a declarat că i s-a spus că rolul a fost aproape refăcut din cauza „lipsei de chimie” a lui Heard cu Jason Momoa, dar personal a crezut că a avut legătură cu reputația ei proastă.

Câți bani a pierdut Amber Heard în urma procesului cu Johnny Depp

Kathryn Arnold a mai spus că Momoa a reușit să își renegocieze salariul pentru cel de-al doilea film de la aproximativ 3 milioane de dolari la 15 milioane de dolari. Heard a primit aceeași sumă de 2 milioane de dolari ca cea declarată în primul ei contact, a declarat Arnold, adăugând că actrița cu probleme ar fi trebuit să poată renegocia până la 6 milioane de dolari.

Amber Heard a primit aceeași sumă de 2 milioane de dolari ca cea declarată în primul ei contract, a declarat Arnold, adăugând că actrița ar fi trebuit să poată renegocia până la 6 milioane de dolari.

De-ce-Johnny-Depp-nu-o-priveste-in-ochi-pe-Amber-Heard-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Lor [celor de la Hollywood] le place munca ei, dar nu pot lucra cu ea pentru că, de fiecare dată când numele ei este menționat, negativitatea izbucnește din nou”, a spus Arnold despre reputația „foarte negativă” a lui Heard.

Arnold a declarat că, pe parcursul a cinci ani, Amber Heard ar fi putut câștiga 4 milioane de dolari în urma filmului. Ba mai mult, ea ar fi putut chiar să depășească această sumă și să ajungă până la 20 de milioane de dolari. Arnold a susținut că pierderea totală estimată a lui Heard a fost între 45 și 50 de milioane de dolari.

De când a început procesul, peste 4 milioane de fani ai lui Johnny Depp s-au adunat pentru a semna o petiție prin care solicită ca actrița să fie exclusă din film.  Johnny Depp a fost concediat din „Pirații din Caraibe” 6, după ce Heard a susținut că a abuzat-o. Totodată, actorul a pierdut și rolul din „Fantastic Beasts”. Acesta este motivul pentru care internauții cer ca și Amber Heard să piardă rolul prințesei Mera din filmul „Aquaman 2”.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton