Homepage  / Vedete străine

De ce Keanu Reeves donează bani sau le face cadouri colegilor lui. Un prieten l-a dat de gol

De ce Keanu Reeves donează bani sau le face cadouri colegilor lui. Un prieten l-a dat de gol
10

de Roxana Mirea,

Keanu Reeves este cunoscut pentru generozitatea sa. Acesta chiar a donat 70% din salariul său de la primul film „Matrix”, adică în jur de 30 de milioane de dolari. În plus, el le-ar fi făcut cadouri neașteptate colegilor de pe platourile de filmare. Unul dintre prietenii lui Keanu Reeves a dezvăluit de ce actorul alege să doneze bani sau să fie generos față de colegii lui.

De ce Keanu Reeves donează bani sau le face cadouri colegilor

Keanu Reeves a donat sume impresionante unor organizații și a făcut cadouri neașteptate colegilor de pe platourile de filmare. Unul dintre prietenii lui a dezvăluit de ce Keanu Reeves obinuiește să doneze bani și să fie generos față de colegii lui. Se pare că, în spatele acestor gesturi se află nu doar generozitatea, ci și jena, potrivit filmnow.ro.

Keanu Reeves „se simte jenat să câștige atâția bani”, potrivit unui prieten de-al actorului, care a fost citat de The Post.

Keanu a dăruit mulți bani și a făcut mult bine unor oameni din jurul lui. Mult mai mult decât veți ști vreodată”, a dezvăluit un actor, continuând: „El știe cât de norocos este. Spre deosebire de alte staruri de la Hollywood, el niciodată nu ia totul de-a gata”, a mai precizat sursa respectivă.

Averea actorului din Matrix se ridică la aproximativ 315 milioane de dolari, însă după ce a fost lovit de tragedii, actorul și-a dorit să se dedice cauzelor nobile și să facă bine.

The Matrix Resurrections Premiere – TorontoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ce surpriză le-a făcut Keanu Reeves prietenilor

Luna trecută, Keanu Reeves le-a făcut o surprinză prietenilor, colegilor și familiei sale cu o excursie plătită chiar de el, care a acoperit toate cheltuielile, la premiera din San Francisco a filmului „The Matrix Resurrections”.

Ne-a asigurat zborul până aici”, a spus Chad Stahelski pentru THR, la premiera de la Castro Theatre. „Este incredibil de generos. În publicul din această seară se vor regăsi atât de mulți oameni care l-au ajutat și i-au fost alături de-a lungul timpului, de la antrenorii săi de arte marțiale și jiu-jitsu, la stiliști și cascadori. S-a asigurat că prietenii și familia lui vor fi aici. El este unic, fantastic”

Actorul a înființat o fundație care sprijină copiii bolnavi de cancer și cercetările de laborator, după ce sora sa mai mică a fost diagnosticată cu această boală. Mai mult, a donat în acest scop salariul pe care l-a primit pentru filmul Matrix.

Pe de altă parte, după ce s-au încheiat filmările la „John Wick: Chapter 4”, Keanu Reeves și-a surprins echipa de cascadori cu ceasuri personalizate Rolex Submariner.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton