Homepage  / Vedete româneşti

De ce Lili Sandu și Silviu Țolu nu s-au căsătorit până acum. Ce au spus despre un al doilea copil

De ce Lili Sandu și Silviu Țolu nu s-au căsătorit până acum. Ce au spus despre un al doilea copil
9

de Roxana Mirea,

Lili Sandu și Silviu Țolu trăiesc o frumoasă relație de iubire de ani de zile. Din dragostea lor, a venit pe lume un copil, Thomas Jay. Chiar și așa, Lili Sandu și Silviu Țolu nu sunt căsătoriți. Recent, prezentatoarea TV a spus de ce ea și partenerul ei nu au făcut nunta, până acum. Pe de altă parte, cei doi parteneri au vorbit și despre un al doilea copil.

De ce Lili Sandu și Silviu Țolu nu s-au căsătorit

Lili Sandu și Silviu Țolu au fost invitați în podcastul lui Jorge, unde prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a spus de ce ea și iubitul ei nu s-au căsătorit până acum. Cei doi au vrut să facă nunta, însă pandemia le-a stricat planurile. Pe de altă parte, Lili Sandu vrea să evite tot stresul care vine la pachet cu un astfel de eviment.

Există o legătură atât de puternică, așa ca o echipă cumva, încât știu că nu ne leagă copilul. Dacă mă întrebi de ce nu ne-am căsătorit… pentru că ne leagă doar iubirea. Nu trebuie să ne lege un act. (…) Noi trebuia să facem nunta, doar că a fost perioada cu pandemia. Dacă îți luai undeva, iar închideau. A fost o perioadă incertă, din punctul ăsta de vedere. (…) De ce să mă stresez? Eu merg la nunți și îi văd pe oamenii ăia că sunt atât de stresați. Mie mi-ar plăcea să merg undeva în Grecia sau undeva pe malul apei, cu 10 prieteni și gata, să facem nunta. Nu, el vrea să fie nuntă cu fast. Mi se pare atât de obositor. (…) Noi oricum suntem legați pe viață. În fața lui Dumnezeu, noi avem un copil împreună. Echipa asta va exista pe viață, indiferent de ce s-ar întâmpla în calea noastră, cu relația noastră”, a declarat Lili Sandu.

de-ce-lili-sandu-si-silviu-tolu-nu-s-au-casatorit-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Lili Sandu și Silviu Țolu, despre un al doilea copil

Lili Sandu și Silviu Țolu au un băiețel, în vârstă de aproximativ 3 ani. Cei doi parteneri nu își mai doresc încă un copil, dar nici nu ar fi dezamăgiți dacă familia lor s-ar mări. Lili Sandu spune că a rămas cu câteva traume pentru că a întâmpinat „ceva probleme până să îl avem pe Thomas”.

Eu mi-aș fi dorit extrem de mult să mai avem un copil, doar că noi am întâmpinat ceva probleme până să îl avem pe Thomas și cred cumva că am rămas cu teama acelui început și mi-e teamă să nu trec iar prin acele momente și acum eu cred că ne lăsăm în voia sorții. Cred că Dumnezeu, așa cum a decis să fie Thomas… Dacă e să mi se mai întâmple… Totuși, am 44 de ani acum… Dacă e să se întâmple, îi mulțumim lui Dumnezeu. Dacă nu, suntem OK, suntem bine. Ne umple viața și inima noastră e plină de el și ne dorim să ne focusăm pe el. Trăim și niște vremuri ciudate cumva și vrem să îi oferim tot ce-i mai bun”, a explicat Lili Sandu.

În afară de asta, ne gândim și logistic, rațional”, a spus și Silviu, referindu-se la partea materială pe care o implică creșterea unui copil.

L-ai crescut pe unul, OK, e la o grădiniță privată. Și pe al doilea? Mami nu își mai cumpără niciodată nicio geantă, niciun pantof… S-a terminat. Chiar și așa, nu e o problemă. Dacă Dumnezeu hotărăște să ni se întâmple… Repet. Nu am pus presiunea pentru că a fost o perioadă destul de grea începutul ăla și am rămas traumatizată. Dar dacă mai vine, să vină o fetiță”, l-a completat Lili.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton