Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

De ce lipsește Cristi Brancu din platoul „Exclusiv VIP” de la Prima TV. „Sunt bine ascuns”

De ce lipsește Cristi Brancu din platoul „Exclusiv VIP” de la Prima TV. „Sunt bine ascuns”

de Andra Stana,

Cristi Brancu nu vine zilele acestea în platoul „Exclusiv VIP”. Vedeta Prima TV a anunțat în direct care este motivul pentru care prezintă emisiunea de acasă. Ce noutăți a anunțat Brancu.

Cu o răceală mai puternică și o stare de spirit foarte bună. Așa a primit Cristi Brancu vestea că este pozitiv la testul PCR. Vedeta Prima TV își păstrează optimismul și este, zi de zi, de la 16.00, în direct la Prima TV.

Cristi Brancu prezintă Exclusiv VIP de acasă, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19

Cristi Brancu prezintă Exclusiv VIP pe Skype, dar este la fel de aproape de invitații săi ca și până acum. Atent tot timpul la virus, Cristi a respectat în continuare recomandările autorițărilor, a purtat masca, însă Covid-19 l-a prins din urmă.

„Nu știu cum se face că, atâta vreme cât au existat restricții – ați observat prin Europa că mai e Covid și chiar mult, da? -, am reușit, respectând regulile, să ne ferim de virus. Așa că, iată-mă-s cu test pozitiv, în ciuda atenției cu care am privit pandemia.

Dacă ne ajută Dumnezeu, o să fie bine și o să tratăm simptomele care, ce să vezi, arată exact că o gripă puternică pe care o aveam o dată la doi ani. Doamne ajută să rămână așa. Sunt bine ascuns, adică în direct la Prima zi de zi prin online” spune vedeta Prima TV.

După vestea rea, vine una bună de la Cristi Brancu

Cristi Brancu se întoarce din 28 martie în platoul Exclusiv VIP, exact în ziua în care emisiunea are încă o oră de emisie. De luni, Prima TV difuzează 3 ore de mondenități și exclusivitati, de la 15.00 la 18.00.

„Tot răul e spre bine, pentru că ies din izolare fix cu o zi înainte să lansăm marea provocare a anului. De pe 28 martie, Exclusiv VIP devine primul show monden de trei ore. Ne adunăm forțele și luni plecăm în forță. Dăm totul din Prima.”, a declarat Brancu.

Sursa foto: Instagram, Prima TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton