Homepage  / Vedete româneşti

De ce lipsește Gabriela Cristea de la Mireasa – Capriciile iubirii. Cine o înlocuiește

De ce lipsește Gabriela Cristea de la Mireasa - Capriciile iubirii. Cine o înlocuiește
7

de Roxana Mirea,

Gabriela Cristea lipsește din platoul emisiunii „Mireasa - Capriciile iubirii”, difuzată la Antena Stars. Prezentatoarea TV, în vârstă de 48 de ani, a dezvăluit care este motivul pentru care lipsește de pe micul ecran, dar și cine îi ține locul. Iată ce a mărturisit Gabriela Cristea.

De ce lipsește Gabriela Cristea de la Mireasa – Capriciile iubirii

Gabriela Cristea lipsește de la cârma emisiunii „Mireasa – Capriciile iubirii”, de pe Antena Stars. Vedeta a publicat un mesaj pe Instagram prin care dezvăluie că lipsește de pe micul ecran din cauza unor probleme de sănătate. Gabriela Cristea i-a mulțumit public Paulei Chirilă pentru faptul că îi ține locul în perioada în care ea va lipsi. Paula mai apare, de luni până joi, în emisiunea „Xtra Night Show”, alături de Dan Capatos. Momentan, Gabriela Cristea nu a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Dragilor, sunt perioade când sănătatea îți joacă feste și ești obligat să stai departe de tot și să te îngrijești. Zilele acestea traversez o astfel de perioadă, dar sper sa mă refac cât mai curând și să mă întorc la întâlnirile noastre din fiecare seară la emisiune. Îi mulțumesc Paulei Chirilă pentru ajutorul oferit în această perioadă și promit să mă întorc cât de curând. Vă îmbrățișez cu drag!”, a scris Gabriela Crostea pe Instagram.

Paula Chirilă a reacționat la mesajul publicat de colega ei. „Multă sănătate, Gabi! Fă-te bine cât mai repede, te așteptăm!!!”, a transmis public actrița.

gabriela-cristea-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton