Homepage  / Vedete româneşti

De ce lipsește Oase din noul sezon America Express 2024. Reacția fanilor

De ce lipsește Oase din noul sezon America Express 2024. Reacția fanilor
10

de Andra Stana,

Oase, pe numele său adevărat Ionuț Dongo, a câștigat, alături de CRBL, trofeul Asia Express 2019. Mai apoi, i-a fost alături Irinei Fodor la America Express. El a explicat recent de ce nu mai este co-prezentator și la America Express 2024.

Oase a vrut pauză de la America Express 2024

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții care au spus un DA hotărât provocării celui de-al șaselea sezon „America Express”, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Noul sezon America Express a început deja să fie filmat în Columbia. În imaginile postate în mediul online, a fost remarcată imediat lipsa simpaticului Oase. În schimb, apar Irina Fodor și Marius Damian.

Reacțiile fanilor au apărut în scurtă vreme. „Și Oase nu e?”, „Sezonul ăsta e fără Oase?”, „Îmi pare rău că nu mai vine Oase!” au comentat aceștia în mediul online.

Irina Fodor, fără ajutorul lui Oase în noul sezon America Express 2024

Cu alte cuvinte, anul acesta, Irinei Fodor îi lipsește un coprezentator la America Express. Și asta pentru că Oase, cel alături de care a prezentat și sezonul trecut, nu mai face parte din proiect. După ce a primit multe mesaje referitoare la acest subiect, Oase a făcut lumină și a explicat de ce a luat decizia de a lipsi de la filmările noului sezon America Express.

Oase a dezvăluit astfel că nu a fost vorba despre o ceartă. De altfel, el însuși a luat hotărârea de a ieși din echipa emisiunii de la Antena 1. Fostul concurent de la Dancing on Ice – Vis în doi a explicat că avea nevoie de o pauză.

De ce nu mai apare Oase în noul sezon America Express 2024. Decizia luată de Antena 1 (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Oase a fost, vreme de trei sezoane, coprezentator al emisiunii America Express. „Chiar am primit multe mesaje și comentarii pe tema aceasta și nu pot decât să mă bucur și să vă mulțumesc pentru grijă! Nu m-am certat cu nimeni de la Antena 1 sau din echipa America Express. Motivul principal al lipsei mele din acest sezon sunt eu. Oricât de mult îmi place în familia aceea, vine un moment în viață când trebuie să te oprești, să faci un pas în lateral și să evoluezi și mai mult.

Deși știu că mai am mult de lucru la mine și la tot ce vreau să devin pe toate planurile, consider că era necesar să fac o pauză, ca mai apoi să vin și cu mai multă forță, inspirație și creativitate pentru a deveni cea mai bună versiune a mea!

Așa că … nu, nu a fost vorba de vreo ceartă, ci este vorba despre o mișcare de care aveam nevoie, pentru a mă aduce și mai aproape de cel ce vreau să fiu! Între timp, vara acesta ne vom bucura împreună de festivaluri și de și mai mult conținut din partea mea”, a declarat Oase, în mediul online.

De unde vine porecla de Oase

Până să câștige Asia Express, Oase a dansat breakdance și a lucrat la circ. El a câștigat în 2019 finala emisiunii Asia Express în sezonul 2, alături de CRBL, cel pe care l-a cunoscut la școala de dans a artistului.

Într-un podcast, Ionuț Dongo a explicat de unde vine porecla „Oase”. „Când m-am apucat de breakdance, toată lumea îmi zicea că nu am oase. Eram extraordinar de mobil, stilul meu era foarte flexibil. Sunt două tipuri de mobilitate, dobândită și nativă. Eu eram ăla care trăgea, exersa, făceam mobilitate foarte multă”, a lămurit el. 

Fostul dansator a lucrat la circ 

Un prieten i-a spus că se caută circari, așa că a plecat imediat în Anglia. Acolo a învățat să aibă momente de breakdance în timpul spectacolelor de circ, însă „cu cât făcea mai multe trucuri, cu atât era mai bine”. I-a plăcut toată viața să meargă la circ, astfel încât și-a spus că va fi o experiență de neratat. 

„Când am ieșit afară, erau trei brazilieni cu un ATV, cu o bară așa deasupra și se dădeau peste cap. Ăsta a fost primul lucru pe care l-am văzut la circ. Mi-am spus că asta vreau să fac. Eu, fiind mai sociabil de fel, în trei secunde îi știam pe toți. Am plecat de la breakdance, am început să facem show-uri. Jonglez extraordinar de bine, cu orice. Făceam numere de echilibristică pe atunci, nu mai pot acum”, a povestit Oase. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton