Homepage  / Știri / Televiziune

De ce lipsește Simona Gherghe de la cârma emisiunii „Mireasa”. Cine a înlocuit-o

De ce lipsește Simona Gherghe de la cârma emisiunii „Mireasa”. Cine a înlocuit-o

de Andra Stana,

Simona Gherghe nu se află în această perioadă la cârma emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1. În locul ei prezintă show-ul matrimonial Gabriela Cristea, moderatoarea show-ului „Mireasa - Capriciile iubirii”, de la Antena Stars.

În ediția de luni, 27 aprilie, Simona Gherghe a anunțat la „Mireasa” că va lipsi în perioada 28 – 30 aprilie de pe micul ecran, scrie a1.ro. Gabriela Cristea este cea care îi ține locul și de această dată.

Nu este pentru prima dată când Cristea îi ține locul lui Gherghe la Antena 1, așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva luni, când Simona a fost infectată cu COVID-19. Atunci, Gherghe a fost obligată să rămână acasă, în izolare, scrie libertatea.ro.

Motivul pentru care Simona Gherghe lipsește din platoul „Mireasa”

Invitată acum câteva zile în platoul Observatorului de la Antenei 1, Simona Gherghe a dezvăluit că urmează să plece alături de soțul său, Răzvan, într-o vacanță, la Londra.

„Plecăm în delegație în vacanța de 1 mai la Londra”, a declarat Simona Gherghe la Observator.

La scurt timp după ce a petrecut Paștele în familie, în România, vedeta de la „Mireasa” a hotărât ca în vacanța de 1 Mai să plece departe de țară.

Emisiunea „Mireasa” e difuzată la Antena 1 de luni până vineri, de la ora 15.00. Sâmbăta, show-ul matrimonial apare pe post de la ora 13.30. La Antena Stars, „Mireasa – Capriciile iubirii”, emisiunea care o are la cârmă pe Gabriela Cristea, e difuzată în fiecare seară, de luni până vineri, de la 19.30.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton