Homepage  / Vedete / Vedete străine

De ce Meghan Markle ține morțiș ca Archie și Lilibet să primească titluri regale

De ce Meghan Markle ține morțiș ca Archie și Lilibet să primească titluri regale
10

de Andra Stana,

Meghan Markle a avut o "schimbare dramatică de opinie în ceea ce privește titlurile regale". Soția Prințului Harry este dornică acum să se "agațe" de ele pentru ea, prințul Harry și cei doi copii ai lor.

Copiii prințului Harry și ai ducesei Meghan ar putea moșteni noi titluri regale

Meghan Markle pare să se fi răzgândit în privința acceptării unui titlu regal pentru copiii ei, după discuțiile cu prințesele Beatrice și Eugenie, a afirmat un expert regal, scriu cei de la mirror.co.uk.

Potrivit comentatorului regal Neil Sean, ducesa de Sussex a desconsiderat anterior importanța titlurilor în cadrul familiei regale.

Statutul de Alteță Regală le-a fost retras atât prințului Harry, cât și lui Meghan Markle în 2020, după ce s-au retras din viața regală. Cu toate acestea, cei doi au în continuare voie să folosească titlul de Duce și Ducesă de Sussex.

În schimb, copiii lui Meghan și Harry nu au în prezent titluri. Numele lor complete sunt Archie Harrison Mountbatten-Windsor, respectiv Lilibet Diana Mountbatten-Windsor.

Sean susține că Meghan s-a răzgândit văzând cât de utile au fost titlurile regale atât pentru Prințesa Eugenie, cât și pentru sora ei, Prințesa Beatrice, ducesa fiind acum hotărâtă să se agațe de ele.

Prince Harry And Meghan In DusseldorfIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Am fost chelneriță, actriță, prințesă, ducesă – întotdeauna am rămas doar Meghan”

Dar în timpul interviului său bombă cu Oprah Winfrey din martie 2021, Meghan părea să fi respins complet importanța titlurilor. „Toată grandoarea din jurul acestor lucruri este un atașament pe care eu personal nu îl am. Am fost chelneriță, actriță, prințesă, ducesă – întotdeauna am rămas doar Meghan, nu-i așa?”, a spus atunci soția lui Harry.

Ea a mai adăugat: „Am știut clar cine sunt, independent de toate aceste lucruri, iar cel mai important titlu pe care îl voi avea vreodată este cel de mamă. Știu asta”.

Dar acum, Neil a sugerat că Meghan a avut o „schimbare dramatică de opinie în ceea ce privește titlurile”, considerând că este important pentru ea și pentru copiii ei să își păstreze titlurile.

„După multe deliberări, Meghan a decis că titlurile ar fi un lucru bun, nu doar pentru ea, ci și pentru ambii ei copii.” Expertul a continuat să spună: „Meghan a devenit foarte prietenoasă cu membrii seniori ai monarhiei, predominant cu prințesele Eugenie și Beatrice.

„După aceasta, Meghan și-a dat seama cât de util poate fi un titlu, în special atunci când vrei să te miști în cercurile corecte. Acesta este motivul pentru care vrea să se agațe de titluri.”

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton