Homepage  / Vedete străine

De ce n-a mai jucat Julia Roberts într-o comedie romantică în ultimii 20 de ani. Ce a dezvăluit actrița

De ce n-a mai jucat Julia Roberts într-o comedie romantică în ultimii 20 de ani. Ce a dezvăluit actrița
9

de Roxana Mirea,

Julia Roberts și George Clooney joacă în viitoarea comedia romantică „Ticket to Paradise”. Este prima comedie romantică din ultimii 20 de ani în care Julia Roberts a acceptat să joace. Recent, celebra actriță a explicat de ce nu a mai vrut să joace în astfel de producții.

De ce n-a mai jucat Julia Roberts într-o comedie romantică de 20 de ani

Julia Roberts a dezvăluit de ce nu a mai jucat într-o comedie romantică în ultimele două decenii. Actrița premiată cu un Oscar a recunoscut a fost o decizie conștientă din partea ei, pur și simplu pentru că nu a găsit nimic „suficient de bun”.

În timpul unui interviu pentru New York Times Magazine, Julia Roberts a declarat că „oamenii interpretează uneori greșit cantitatea de timp care a trecut” ca și cum ea „nu ar vrea” să facă o comedie romantică.

„Dacă aș fi citit ceva care mi s-ar fi părut la nivelul de scriere din ‘Notting Hill’ sau la nivelul de distracție nebună din ‘My Best Friend’s Wedding’, aș fi făcut-o. Nu au existat aceste elemente până la acest film pe care tocmai l-am făcut (Ticket to Paradise), scris și regizat de Ol Parker”, a explicat actrița, potrivit Page Six.

„Pretty Woman” (1990)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Julia Roberts: „Asta ridică ștacheta și mai mult”

În timpul interviului, Julia Roberts, în vârstă de 54 de ani, a mai spus că familia sa este un alt motiv pentru care se gândește de două ori înainte de a accepta un proiect.

Uite cum stă treaba: dacă aș fi crezut că ceva este suficient de bun, aș fi făcut-o. Dar am avut și trei copii în ultimii 18 ani. Asta ridică ștacheta și mai mult, pentru că atunci nu mai este vorba doar de „Este bun acest material?”. Este, de asemenea, ecuația matematică a programului de lucru al soțului meu și a programului școlar al copiilor și a vacanței de vară. Nu este vorba doar de: „Oh, cred că vreau să fac asta”. Am un sentiment de mare mândrie în a fi acasă cu familia mea și în a mă considera o gospodină”, a explicat actrița.

Mai mult, Julia Roberts a recunoscut că are un „sentiment de responsabilitate” pentru că „le-am arătat copiilor mei că pot fi creativă și că acest lucru este semnificativ pentru mine – atât de semnificativ încât, pentru anumite perioade de timp, voi alege să mă concentrez pe acest lucru aproape mai mult decât pe familia mea, lucru cu care a fost greu să mă obișnuiesc”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton