Homepage  / Știri

De ce ne este dor de serialul „Velvet” și când va fi difuzat finalul poveștii

De ce ne este dor de serialul „Velvet” și când va fi difuzat finalul poveștii

de Redactia Tvmania

Până pe 20 noiembrie 2016, postul Happy Channel i-a delectat pe telespectatori cu serialul de epocă spaniol „Velvet”, difuzând primele trei sezoane ale acestuia.

Cel de-al patrulea sezon şi ultimul a avut premiera în Spania pe 5 octombrie, iar fanii producţiei urmează să afle pe 14 decembrie deznodământul poveştii de iubire dintre Ana (Paula Echevarria) şi Alberto (Miguel Angel Silvestre). În noile episoade, acţiunea s-a mutat în anii 60’, iar Ana are un look nou (pentru secvenţele în care apare cu părul scurt, Paula Echevarria a purtat perucă, spun cei de la melty.es.).

paula-echevarria-si-miguel-angel-silvestre

Paula Echevarria şi Miguel Angel Silvestre

Fanii îşi mai amintesc şi acum de atmosfera primului sezon, când acţiunea a avut loc în Madridul anului 1958, aflat sub regimul lui Franco. În capitala Spaniei, printre vălurile şi mătăsurile Galeriilor Velvet, s-a născut o frumoasă poveste de dragoste între Ana Ribera, o simplă croitoreasă, care nu a renunţat la visul ei de a deveni designer, şi Alberto Marquez Navarro, moştenitorul acestor galerii în vogă. De-a lungul episoadelor, relaţia lor a fost pusă la încercare, mai ales în momentul în care Alberto, înglobat în datorii, a decis să facă un mariaj de conveniență cu Cristina Otegui (Manuela Velasco, Eugenia din „Cavalerul nopţii”), fiica unui afacerist de succes.

Serialul „Velvet”, care a fost lansat în Spania pe 17 februarie 2014, a ajuns să cucerească mai multe ţări de când a început să fie difuzat şi de platforma de streaming online, Netflix. Mai mult, protagonistul din „Velvet”, Miguel Angel Silvestre, are o relaţie strânsă cu cei de la Netflix, de când joacă şi în serialul produs de aceştia şi regizat de fraţii Wachowski, „Sense 8”.

Când este înţelegere lucrurile merg strună

Şefii companiei Bambu, care se ocupă de „Velvet”, au fost îngăduitori cu Miguel Angel, când acesta a trebuit să se împartă între cele două producţii TV. Din respect pentru telespectatori ei au luat decizia să nu-i scoată personajul din serial, aşa cum, probabil, alţi producători ar fi făcut ca să nu piardă bani mulţi aşteptând atâta după un actor. Mai mult, nici nu au vrut să-i reducă apariţiile în sezoanele trei şi patru, aşa că Miguel a filmat la foc continuu cât mai multe scene atunci când se afla pe platouri.

Întrebat dacă sezonul patru va fi şi ultimul, Ramon Campos, directorul executiv de la Bambu, le-a răspuns celor de la vetele.com:

„Cred că serialele care au mai mult de patru, cinci sezoane sunt nişte cazuri fericite. Chiar dacă audienţele de la „Velvet” au fost mereu foarte bune, nu ăsta e cel mai important lucru. Vom vedea cum va merge şi al patrulea şi de-abia atunci vom decide dacă mai facem unul”.

A filmat pentru două seriale în acelaşi timp

În ceea ce-l priveşte pe Miguel, acesta continuă să fie entuaziasmat şi dornic de muncă.

„Cele două proiecte, „Velvet” şi „Sense 8”, mi-au adus mari satisfacţii. Ultimul an a fost, într-adevăr, foarte obositor. Însă am avut sprijinul celor două echipe. Ceea ce mă surprinde foarte mult la colegii de la „Velvet” este faptul că toţi avem aceeaşi energie ca la primul sezon. Nimeni nu a lăsat-o mai uşor cu munca. Plus că reacţia telespectatorilor care îndrăgesc serialul mă face cel mai fericit”, a declarat el într-un interviu pentru cadenaser.com.

Miguel Angel Silvestre are cuvinte de laudă şi la adresa colegei sale, Paula Echevarria, despre care spus:

„Îmi place foarte mult să lucrez cu ea, avem o chimie bună împreună, este foarte drăguţă”.

La rândul ei, actriţa a zis că rezonează cu personajul ei, Ana.

„Îmi place mult de ea, tot ceea ce i se întâmplă e foarte intens. Îmi place să fiu bună, dar să am şi un caracter puternic. Ana este exact aşa, nu este doar fată bună, ci şi o luptătoare”, a zis actriţa, citată de elmundo.es.

Cine sunt protagoniştii din „Velvet”

miguel-angel-silvestre

Miguel Ángel Silvestre

Miguel Angel Silvestre (34 de ani)

  • A mai fost văzut pe marile ecrane de la noi în pelicula „Amanţii pasageri” (2013).
  • A avut succes în Spania cu rolul din serialul „Sin tetas no hay paraiso” (2008).
  • A avut o relaţie cu actriţa Blanca Suarez („Internatul”, „Vaporul”).
  • A jucat tenis de performanţă.
paula-echevarria

Paula Echevarria

Paula Echevarria (38 de ani)

  • A avut succes cu rolul din serialul „Gran Reserva” (2010-2013).
  • E actriţă, prezentatoare de evenimente şi fashion icon.
  • Este căsătorită din 2006 cu artistul spaniol David Bustamante şi au împreună o fetiţă, Daniella, de opt ani.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Te-ar putea interesa și: FOTO. Ce telenovele vor vedea mexicanii şi americanii în 2017

Postul Acasă va difuza telenovela „Señora Acero”, cu Blanca Soto în rol principal

Acasă va avea în grilă un nou serial turcesc, „Petale de singurătate”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton