Homepage  / Vedete româneşti

De ce nu a luat Monica Davidescu numele de familie al lui Aurelian Temișan, după căsătorie. Cum o cheamă pe fiica lor

De ce nu a luat Monica Davidescu numele de familie al lui Aurelian Temișan, după căsătorie. Cum o cheamă pe fiica lor
7

de Roxana Mirea,

Monica Davidescu și Aurelian Temișan sunt căsătoriți de mai bine de 17 ani și au împreună o fiică. Când s-au cunoscut, actrița i s-a prezentat cu numele de scenă, dar, după căsătorie, a ales să folosească numele din buletin. Iată de ce Monica Davidescu nu a vrut să ia numele de familie al lui Aurelian Temișan.

De ce Monica Davidescu nu a luat numele lui Aurelian Temișan

Când s-au cunoscut, Monica Davidescu i s-a prezentat lui Aurelian Temișan cu numele de scenă de atunci: Dora David. După ce s-au căsătorit, actrița a început să folosească numele din certificatul de naștere. Recent, Monica Davidescu a explicat de ce a ales să-și păstreze numele primit de la tatăl ei.

În buletin sunt Monica Davidescu, pe scenă sunt Monica Davidescu, în viața de zi cu zi sunt Monica Davidescu, soția lui Aurelian Temișan. Nu am luat numele lui. Într-adevăr, 10 ani, pentru spectacolele de prezentare în barurile de noapte, am folosit apelativul Dora David”, a povestit amuzată Monica Davidescu, pentru ego.ro.

monica-davidescu-mesaj-emotionant-pentru-fiica-ei-dora.-cum-a-reactionat-aurelian-temisan-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Mai multe persoane publice și nu numai aleg să își schimbe numele de familie după căsătorie pentru a evita toată birocrația atunci când vine vorba de o deplasare în afara țării cu copii minori.

E adevărat, dar oricum îți trebuie niște hârtii. Și dacă te cheamă la fel ca pe soțul, dacă vrei să pleci cu copilul trebuie să îți dea o hârtie. Așa e legea la noi. Eu însă mi-am păstrat numele de scenă și în buletin și după căsătorie. El și-a păstrat numele. Asta și pentru că eu am vrut să duc mai departe numele tatălui meu care și-a dorit un băiat, dar nu a avut. S-a prăpădit și am zis că eu o să merg mai departe cu Davidescu. Surorile mele și-au schimbat numele după soții lor. Fetița poartă numele amândurora: Temișan Davidescu Dora Maria”, a mai povestit soția lui Aurelian Temișan.

Nu știu dacă eu am făcut cel mai bine pentru că biata copilă atunci când completează un formular are de scris și nu îi încape niciodată numele în formularul respectiv. Asta este”, a mai precizat actrița.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton