Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

De ce nu a mai apărut Neti Sandu la TV. Explicația oferită de realizatoarea rubricii Horoscop de la Pro TV

De ce nu a mai apărut Neti Sandu la TV. Explicația oferită de realizatoarea rubricii Horoscop de la Pro TV
7

de Andra Stana,

Fanii lui Neti Sandu au fost îngrijorați după ce prezentatoarea rubricii Horoscop de la PRO TV nu a mai fost prezentă pe post, în direct, mai multe. Într-o postare pe Instagram, vedeta a explicat de ce a lipsit de pe micile ecrane. Iar motivul e cât se poate de banal.

Celebra realizatoare a rubricii Horoscop de la Pro TV și-a început cariera în urmă cu aproape 30 de ani. De mai bine de 25 de ani, Neti Sandu prezintă predicțiile astrale la Pro TV, iar înainte de asta a lucrat într-o bibliotecă, scrie libertatea.ro.

Toată lumea o cunoaște pe Neti Sandu, ea fiind o prezență obișnuită de pe micile ecrane, zi de zi, la Pro TV. În fiecare dimineață, Neti Sandu prezintă rubrica Horoscop la PRO TV. Numai că, de câteva zile, vedeta a lipsit de pe post. În scurt timp, cei care o urmăreau i-au remarcat absența. Aceștia nu s-au ferit și i-au scris pe rețelele de socializare, acolo unde Neti Sandu e activă.

„Primăvară superbă! De ce nu vă mai vedem dimineața? Ne lipsește horoscopul!”, a scris una dintre admiratoarele ei.

Neti Sandu a explicat însă, tot pe Instagram, că și-a luat niște zile de vacanță.

„Sunt în concediu”, a clarificat ea.

Neti Sandu a clarificat situația: poartă sau nu perucă

Acum ceva vreme, Neti Sandu a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, unde a vorbit despre situațiile mai puțin plăcute prin care trece din cauza oamenilor curioși să afle dacă are perucă. Cea mai cunoscută realizatoare a rubricii Horoscop a fost chiar hărțuită pe stradă pentru a-i fi verificată podoaba capilară.

Pentru faptul că Neti Sandu are un păr atât de frumos și mereu perfect aranjat, mulți au crezut că vedeta poartă perucă. Chiar și o vecină, care o cunoaște de foarte mulți ani a vrut să verifice acest mit.

„S-a oprit într-o zi o vecină și mă întreabă «Doamna Neti, vă rog eu, nu vă supărați pe mine. Doamnă, e părul dumneavoastră?». Și zic «Doamnă, mă știți de o mie de ani. Stau aici din 84. Nu ați fi remarcat că nu e părul meu?». Ea nici nu se mai uita, voia doar să verifice mitul”, a povestit Neti Sandu.

De-ce-nu-a-mai-a-aparut-Neti-Sandu-la-TV.-Explicatia-oferita-de-realizatoarea-rubricii-Horoscop-de-la-Pro-TV-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton