Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

De ce nu a participat Mihai Călin la Premiile Gopo: „Sunt acasă, în cârje”. Ce a pățit actorul

De ce nu a participat Mihai Călin la Premiile Gopo: „Sunt acasă, în cârje”. Ce a pățit actorul

de Redactia Tvmania

Marți, 29 iunie, la Amfiteatrul Mihai Eminescu din București, cea de-a XV-a ediție a Galei Premiilor Gopo și-a împărțit trofeele în prezența a peste 500 de invitați. Cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din România, prezentat anul acesta de actorul Adrian Nicolae, va putea fi văzut înregistrat miercuri, 1 iulie, ora 20:30, pe PRO CINEMA.

Unul dintre marii câșitgători ai serii la Gala Premiilor Gopo, Mihai Călin, nu a putut fi prezent la eveniment. Actorul, pe care până de curând l-am putut urmări și în serialul „Adela” de la Antena 1, a câștigat seara trecută premiul pentru cel mai bun actor în rol principal în pelicula „5 minute”, regizată de Dan Chișu. 

Mihai Călin s-a bucurar nespus de premiul primit și, în urmă cu câteva ore a anunțat  în mediul online că din cauza unor probleme de sănătate nu a putut participa la gala de marți seară:

„Na, c-am luat premiu! Eu stau cu soția , acasă, in cârje, cu un vin alb. Am anunțat ca nu ma duc . Scuze:) . Câțiva colegi mi-au urat “ break a leg”….S-a intamplat!:)”, a scris Mihai Călin pe rețelele de socializare.  


 

La categoria cel mai bun actor în rol principal Mihai Călin a concurat alături de actorii Igor Babiac, Șerban Lazarovici și Teodor Corban. 

În cadrul celei de-a XV-a ediție a evenimentului Gopo au fost acordate premiile pentru cele mai importante realizări ale cinematografiei românești în anul 2020, marcat de pandemia de coronavirus. Chiar dacă restricțiile au acționat la fel ca în toată lumea, o parte dintre filmele românești lansate anul trecut au ajuns deja în fața publicului, au fost prezentate în festivaluri de film și au primit premii și nominalizări. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton