Homepage  / Vedete româneşti

De ce nu a vrut Elena Gheorghe să meargă la „Asia Express” sau „Survivor”. „Am primit multe invitații”

De ce nu a vrut Elena Gheorghe să meargă la „Asia Express” sau „Survivor”. „Am primit multe invitații”
7

de Roxana Mirea,

Elena Gheorghe a fost contactată de Antena 1 și Pro TV pentru a participa la show-urile „Asia Express” și „Survivor România”. Totuși, de fiecare dată, artista a refuzat, chiar dacă, într-un fel, a luat în calcul participarea la Asia Express. De asemenea, Elena Gheorghe a explicat care a fost motivul pentru care nu a dorit să participe la cele două emisiuni.

Elena Gheorghe nu a vrut să meargă la Asia Express sau Survivor România

Elena Gheorghe a fost sunată să participe la „Survivor România” și „Asia Express”. De fiecare dată, artista a spus „nu”, chiar dacă, la un moment dat, a luat în calcul varianta de a pleca la „Asia Express”, de la Antena 1, alături de soțul sau de sora ei. Amintim faptul că fratele ei, Costin Gheorghe, a făcut parte din echipa Faimoșilor de la „Exatlon România”, însă Elena Gheroghe nu vrea să-i calce pe urme, iar motivul este unul simplu: copiii.

Am primit multe invitații pentru Survivor, dar nu mă văd acolo, pentru că aș lipsi foarte mult de acasă, nu aș putea sta cu copiii. Ca idee, ar fi o experiență, dar deocamdată am zis nu. La un moment dat, am fost sunată insistent pentru Asia Express și chiar mă gândeam cu soțul meu că așa ar mai merge. Ar fi mai ușor, să fiu cu cineva cunoscut, cu soțul sau sora mea. Dar aș refuza și acum, avem doi copii care sunt la vârsta la care au nevoie de noi”, a declarat Elena Gheorghe pentru playtech.ro.

De-ce-nu-a-vrut-Elena-Gheorghe-sa-mearga-la-„Asia-Express-sau-„Survivor-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Elena Gheorghe vrea să se axeze și pe televiziune

Elena Gheorghe plănuiește să se axeze mai mult pe televeziune, având în vedere că nu a avut până acum un proiect TV. Totuși, marea ei pasiune rămâne muzica, așa că s-ar vedea tot la o emisiune muzicală.

Nu am avut până acum vreun proiect TV, dar pe viitor probabil mă voi axa mai mult pe televiziune, fiindcă nu se știe ce se va întâmpla. Mie îmi place în primul rând să cânt, dar și în televiziune, pentru că și acolo te poți exprima cântând. M-aș vedea tot în direcția asta, la o emisiune muzicală”, a mai spus artista pentru sursa mai sus menționată.

De sărbători, aceasta petrece acasă, cu familia.

Avem o cântare zilele acestea, apoi de Revelion în București, ceea ce înseamnă că la început și final de petrecere vom sta cu copiii acasă”, a spus artista.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton