Homepage  / Vedete / Vedete străine

De ce nu a vrut Tom Hanks să călătorească în spațiu cu Jeff Bezos. „Mă descurc bine, dar nu plătesc…”

De ce nu a vrut Tom Hanks să călătorească în spațiu cu Jeff Bezos. „Mă descurc bine, dar nu plătesc...”

de Andra Stana,

Tom Hanks a dat cu piciorul la oportunitatea de a călători în spațiu. Actorul de 65 de ani a respins invitația primită din partea lui Jeff Bezos. De vină ar fi fost suma imensă de bani pe care ar fi trebuit să o scoată din buzunar. Hanks și-a explicat gestul în direct la tv.

Tom Hanks a confirmat informația conform căreia Bezos l-a invitat la bordul navei spațiale New Shepard. Actorul a respins însă ideea de a călători în spațiul cosmic, fără să îi pară rău vreun moment.

După refuzul lui Hanks, locul său la bordul navei New Shepard a fost ocupat de un coleg de breaslă. Mai exact, Bezos i-a făcut aceeași propunere lui William Shatner. Interpretul Căpitanului Kirk în „Star Trek: Next Generation” a spus imediat „Da”.

Acum, Tom Hanks a explicat și motivul pentru care a refuzat invitația de a vedea stelele de aproape. Starul hollywoodian i-a povestit lui Jimmy Kimmel, în emisiunea „Late Night”, că toată experiența costa prea mult. Mai precis, deşi propunerea era tentantă, plecarea în spaţiu pur şi simplu nu merita biletul de 28 de milioane de dolari, scrie clickpentrufemei.ro.

Prima navă a dus în spaţiu 4 persoane

Al doilea cel mai bogat om din lume le-a oferit şansa de a merge în spaţiu unui număr de patru norocoşi. La bordul primei nave spaţiale Blue Origin a lui Jeff Bezos s-au aflat Wally Funk, membru al echipei Mercury 13, Oliver Daemen, student la Universitatea din Utrecht şi fratele multimilionarului, Mark.

De asemenea, fanii Star Trek au aflat că şi căpitanul lor preferat a primit o invitaţie de a urca la bordul navei lui Bezos. Actorul William Shatner a urcat până la o altitudine de aproape 106,22 kilometri.

Chiar dacă a fost o experienţă extraordinară pentru toţi cei care au participat, Bezos nu a reuşit să-l convingă pe Tom Hanks să se alăture proiectului, mai scrie sursa citată.

„Mă descurc bine, dar nu plătesc 28 de milioane de dolari”

La întâlnirea televizată cu jurnalistul Jimmy Kimmel, prezentatorul talk-show-ului american „Late Night”, Tom Hanks a pus punctul pe „i” în ceea ce privește zvonul potivit căruia ar fi primit o invitaţie înaintea actorului William Shatner.

„Ei bine, da, cu condiţia să plătesc. Ştii, costă cam 28 de milioane de dolari sau ceva de genul acesta. Mă descurc bine, Jimmy, mă descurc bine, dar nu plătesc 28 de milioane de dolari. Poate aş face-o uneori doar pentru a mă bucura, prefăcându-mă că sunt miliardar”, a explicat actorul.

Acesta, care își promovează în prezent noul său film, „Finch”, i-a spus lui Kimmel că ar putea simula chiar atunci călătoria în spațiu. „Nu e nevoie să dau 28 de milioane de dolari ca să fac asta”, a comentat Hanks.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton