Homepage  / Vedete străine

De ce nu este de-acord Salma Hayek cu meseria pe care și-a ales-o fiica ei. Ce vrea Valentina să devină

De ce nu este de-acord Salma Hayek cu meseria pe care și-a ales-o fiica ei. Ce vrea Valentina să devină
9

de Roxana Mirea,

Salma Hayek nu este de-acord cu meseria pe care și-a ales-o fiica ei, Valentina Paloma Pinault. Recent, adolscenta a împlinit vârsta de 15 ani și știe exact ce carieră vrea să urmeze. Totuși, planul ei nu coincide cu cel al celebrei actrițe.

Salma Hayek nu este de-acord cu meseria pe care și-a ales-o fiica ei, Valentina

Salma Hayek nu vede cu ochi buni cariera pe care vrea să o urmeze fiica ei, Valentina, în vârstă de 15 ani. Adolescenta vrea să îi calce pe urme mamei sale celebre. Într-un interviu, Valentina a mărturisit că vrea să fie actriță și regizoare, potrivit acasatv.ro.

Mi-ar plăcea să fiu actriță și apoi regizoare, pentru că asta e ceea ce are sens acum în mintea mea“, a declarat fiica actriței Salma Hayek și a magnatului François-Henri Pinault pentru revista „Vogue“. „Cu siguranță, este mult mai complicat să fii regizor dacă nu ai experiență de cealaltă parte a ecranului, actoria te ajută să regizezi.”

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Totuși, Salma Hayek nu își dorește o carieră în cinematografie pentru fiica ei.Când joci de foarte tânăr, îți pierzi anonimatul. Cred că, în general, e bine să ai o strategie de viață care să-ți permită să ai o latură artistică, o latură profesională și o alta ca femeie, știind că una dintre ele va fi mai vulnerabilă sau mai riscantă. Nu poți să le faci pe toate foarte bine”, a mărturisit actrița.

Mai mult ca sigur, ea își va susține fiica dacă aceasta chiar își dorește să-i calce pe urme. Salma și-a început cariera ca vedetă în reclame, iar apoi a obținut un rol în telenovela „Teresa”, în 1989. Mai apoi, ascensiunea ei a fost fulminantă la Hollywood. În plus, ea este și producătoare, iar serialul produs de ea, „Santa Evita“, tocmai a câștigat 9 premii în Argentina.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton