Homepage  / Vedete româneşti

De ce nu mai are Andreea Ibacka rochia de mireasă. Ce i-a cerut Cabral să facă. „Am vrut să o păstrez pentru fiica noastră”

De ce nu mai are Andreea Ibacka rochia de mireasă. Ce i-a cerut Cabral să facă. „Am vrut să o păstrez pentru fiica noastră”
6

de Roxana Mirea,

Andreea și Cabral Ibacka trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din iubirea lor au venit pe lume doi copii. În 2011, Andreea și Cabral și-au unit destinele, iar acum actrița a dezvăluit de ce nu a păstrat rochia de mireasă. De asemenea, ea a explicat și de ce nu s-a „bucurat suficient” de mult de ziua nunții.

„În ziua nunții, simt că nu m-am bucurat suficient”

Andreea Ibacka și Cabral s-au căsătorit în 2011, iar acum actrița a povestit de ce nu mai are rochia de mireasă. De asemenea, aceasta a mărturisit că, deși rochia nu a fost foarte comodă, a arătat exact așa cum și-a dorit în ziua cea mare. Andreea nu s-a bucurat suficient de tare de ziua nunții pentru că a fost agitată pentru ca totul să iasă perfect.

Eu sunt Crăiasa Zăpezii acum, nu sunt mireasă. Dar să știi că în ziua nunții simt că nu m-am bucurat suficient pentru că am fost cumva agitată cu toate cele, cu organizarea, cu invitații și așa mai departe. Dar, ce să vezi, nu o să mai trăiesc niciodată ziua aceea. Însă după aceea am avut două botezuri superbe și cumva simt că am mai recuperat”, a declarat amuzată Andreea Ibacka, pentru Ego.ro.

Eu am avut o direcție foarte clară, am vrut să fiu sirenă. Ariel practic, a fost modelul meu. A fost așa o rochie pe corp și evazată doar în partea de jos. Nu era cea mai comodă rochie pentru purtat o zi întreagă, dar am arătat așa cum mi-am propus, iar asta era cel mai important la respectivă. M-am mai luminat și eu între timp, acum am aflat că se poartă mai multe rochii în ziua respectivă, dar eu nu am venit cu fițele astea. Atunci eram micuță și nu i-am cerut soțului buget de cununia civilă, de ședința foto, pentru petrecere, pentru după petrecere, și așa mai departe, m-am conformat o zi întreagă în sirenă”, a mai povestit ea.

de-ce-nu-mai-are-andreea-ibacka-rochia-de-mireasa-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

De ce nu mai are Andreea Ibacka rochia de mireasă

Andreea Ibacka a dezvăluit că nu mai are rochia de mireasă pentru că soțul ei este superstițios și i-a recomandat să nu țină rochia în casă. Așadar, o altă mireasă s-a bucurat de rochia Andreei.

„Dar este o rochie pe care nu o voi uita niciodată. Nu o mai am. Nu știu dacă este sau nu adevărat, legenda spune că nu e bine s-o ții în casă. Pentru cei care încă țin toate superstițiile. Eu am un soț pe vechi, pe rit vechi și el, iar el ține cont de toate astea. Eu nu duc gunoiul după ce s-a întunecat, nu țin rochia de mireasă în casă, din astea”, a mai povestit amuzată prezentatoarea TV.

Andreea Ibacka s-a gândit, inițial, să păstreze rochia pentru fiica ei, apoi a realizat că, având în vedere cât de înalt este Cabral, șansele erau aproape nule ca fiica ei să poartă purta acea rochie.

Am vrut la un moment dat să o păstrez pentru Namiko, mă rog, pentru fiica noastră, pentru că a venit ceva ani mai târziu, dar m-am gândit că sunt toate șansele ca ea să nu meargă pe aceeași siluetă-talie, dacă mă înțelegi, tatăl ei având doi metri înălțime și o păstram practic degeaba. Așa că am dat-o. S-a bucurat de ea o altă mireasă”, a concluzionat Andreea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton