Homepage  / Ultimul număr

De ce nu mai are Andreea Mantea timp (şi chef) pentru iubire

De ce nu mai are Andreea Mantea timp (şi chef) pentru iubire

de Redactia Tvmania

Frumoasa co-prezentatoare de la “Cancan TV” a început şi filmările la “Nuntă cu surprize” aşa că, între două emisiuni, nu mai are la dispoziţie prea mult timp liber. De aceea, ea este sigură că nici un iubit nu ar înţelege-o în aceste condiţtii.

Andreea Mantea nu a devenit dependentă de muncă. Pur şi simplu aşa s-a nimerit, să aibă două emisiuni la Kanal D: “Cancan TV” (pe care o prezintă alături de Adrian Artene) şi “Nuntă cu surprize” (care va reveni pe micile ecrane cu al treilea sezon în primele zile ale lunii februarie).

Îi place ceea ce face şi spune că ambele proiecte sunt la fel de importante pentru ea. “Tratez omenii simpli pe care îi am la “Nuntă cu surprize” cu aceeaşi importanţă ca pe vedetele care vin la “Cancan TV”. Satisfacţia profesională este mare, însă timpul liber s-a împuţinat de când “Cancan TV” a revenit cu mai multe forţe în 2012.

Acum este difuzat de luni până joi şi nu de miercuri până vineri cum era anul trecut. De vină pentru această schimbare, spune Andreea, sunt telespectatorii: “Ei au cerut mai mult. Iar cifrele de audienţă au demonstrat că lumea ne urmăreşte. Faţă de concurenţă noi mizăm pe exclusivităţi”, ne-a zis cu mândrie Andreea.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton