Homepage  / Vedete / Vedete străine

De ce nu o suportă prietenii Prințului Harry pe Meghan Markle. Ce îi reproșează ducesei de Sussex

De ce nu o suportă prietenii Prințului Harry pe Meghan Markle. Ce îi reproșează ducesei de Sussex

de Andra Stana,

Meghan Markle nu a fost niciodată simpatizată de prietenii prințului Harry. Amicii ducelui de Sussex l-au numit pe acesta „nebun de legat” pentru că a ales să aibă o relație cu fosta actriță din „Suits”.

Adevăratul motiv pentru care vechii prieteni ai lui Harry nu se înțeleg bine cu Meghan Markle

Prietenii Prințului Harry nu au suportat-o pe Meghan Markle, încă din prima clipă în care au  întâlnit-o. Potrivit dailymail.co.uk, conflictul tacit ar fi fost cauzat de disputele pe care ducesa de Sussex le-a avut cu cei din anturajul Prințului Harry. 

Tom Bower, jurnalist și autor al cărții „Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors”, a declarat recent că Harry a invitat-o pe Meghan să i se alăture la Sandringham pentru o partidă de vânătoare. Se întâmpla în 2016, la scurt timp după ce relația celor doi a fost făcută publică.

Bărbatul de 37 de ani ar fi invitat 16 prieteni, majoritatea vechi colegi de școală de la Eton care erau angajați ai unor bănci internaționale și case de licitații, să i se alăture pentru cina de vineri, vânătoarea de sâmbătă și apoi prânzul de duminică, după ce a obținut permisiunea reginei.

Bower spune că ducele de Sussex „abia aștepta” să aibă parte de „glume nesfârșite” cu prietenii săi – dar Meghan, în vârstă de 40 de ani, nu a fost deloc impresionată de ideile viitorului ei soț.

Meghan Markle nu are pic de umor, spune autorul britanic

Meghan „era lipsită de orice simț al umorului”, spune Bower în noua sa carte, potrivit ziarului The Times.

El a scris: „La fel ca în alte weekend-uri de vânătoare, Harry aștepta cu nerăbdare să se distreze la nesfârșit, să facă glume – și să bea mult”.

Din nefericire, Harry nu a anticipat reacția viitoarei sale soții. Glumele sexiste și rasiste ale prietenilor lui Harry nu au fost deloc pe placul lui Meghan. Prin urmare, fără să ezite, Meghan a provocat fiecare invitat a cărui conversație contravenea valorilor ei, a explicat autorul.

„Îi lipsea orice simț al umorului. Conducând spre casă după prânzul de duminică, prietenii lui Harry au făcut o serie de comentarii cu privire la iubita sa. „Harry trebuie să fie nebun de legat”, ar fi spus unul dintre vechii prieteni ai Prințului.

Bower susține că Meghan „îi mustra pe invitați” dacă făceau „cel mai mic comentariu nepotrivit” și „nimeni nu era scutit”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton