Homepage  / Vedete româneşti

De ce nu publică Andra niciodată imagini cu ea în costum de baie. Declarațiile surprinzătoare ale artistei

De ce nu publică Andra niciodată imagini cu ea în costum de baie. Declarațiile surprinzătoare ale artistei
9

de Roxana Mirea,

Andra se numără printre cele mai apreciate și talentate artiste de la noi. În plus, fanii ei o apreciază și pentru stilul vestimentar elegant și naturalețea de care dă dovadă. Chiar dacă pleacă în vacanțe alături de familia ei, artista nu se arată în costum de baie pe rețelele sociale. Andra a explicat de nu publică imagini cu ea în costum de baie.

De ce nu publică Andra imagini cu ea în costum de baie

Andra se bucură de o comunitate impresionantă de fani și în mediul online. Doar pe Instagram este urmărită de peste 2,6 milioane de conturi. Totuși, chiar dacă își mai încântă fanii cu imagini din vacanțe, artista nu publică poze în care să apară în costum de baie. Andra a spus că i se pare un lucru mult prea intim să apară atât de dezgolită în orice context decât cel cu familia, motiv pentru care nu publică imagini cu ea în costum de baie.

În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere sa mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu ştiu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place”, a spus Andra Măruță, potrivit fanatik.ro.

În plus, se pare că Andra merge pe același principiu și în concertele sale sau în aparițiile TV. Și în aceste contexte, ea se îmbracă mereu elegant și decent.

de-ce-nu-publica-andra-imagini-cu-ea-in-costum-de-baie-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Andra a insistat să meargă la spital cu Cătălin Măruță

Recent, Cătălin Măruță a suferit o operație de ligamente încrucișate, iar acum se recuperează acasă, acolo unde este înconjurat de frumoasa lui soție și cei doi copii ai lor. Înainte de intervenția chirurgicală, prezentatorul TV a mărturisit că a vrut să meargă singur la spital, însă Andra a ținut morțiș să fie alături el.

Împreună, la bine și la greu. Chiar dacă Andra nu poate intra in sala de operații, nu face anestezia, nici nu ține bisturiul, totuși participă și ea la operația mea. Cu sprijin moral. Nu a putut să stea acasă. Nu m-a lăsat să plec singur spre spital. Așa este ea și, chiar dacă i-am spus să mă aștepte liniștită acasă, recunosc că sunt fericit că a vrut să vină. De fapt, nici eu nu aș fi putut să o aștept acasă… Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre de susținere”, a scris Cătălin Măruță în dreptul unui video publicat pe Facebook, înainte de operație.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton