Homepage  / Vedete româneşti

De ce nu s-a mai întors Mihai Morar în televiziune. Emisiunea lui a fost scoasă din grilă în 2020

De ce nu s-a mai întors Mihai Morar în televiziune. Emisiunea lui a fost scoasă din grilă în 2020
5

de Redactia Tvmania

În urmă cu câteva luni, Mihai Morar şi-a surprins fanii după ce a anunţat faptul că nu va mai prezenta Răi da buni. Acesta a fost prezentatorul emisiunii mai bine de 13 ani, iar în cadrul unui interviu recent a dezvăluit care a fost, de fapt, motivul pentru care nu s-a mai întors.

Mihai Morar prezenta de ani emisiunea „Răi da buni”, la Antena Stars. De-a lungul anilor, acesta a avut diferite colege, asistente, ultima fiind Elena Marin, dansatoarea care a participat la „Survivor România”. Anul trecut au avut loc schimbări la Antena Stars. Din aprilie 2020, emisiunile „Răi da buni”, prezentată de Mihai Morar, și „Agenția VIP”, a lui Cristi Brancu, au fost scoase din grilă, în contextul pandemiei de coronavirus. Cei doi prezentatori nu au mai revenit la Antena Stars. Mihai Morar s-a concentrat la jobul lui de la Radio Zu, iar Cristi Brancu are acum emisiune la Prima TV, scrie libertatea.ro.

Invitat la podcastul „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Mihai Morar a povestit motivul pentru care a renunțat să mai facă televiziune. Matinalul de la radio a explicat faptul că nu se mai regăsea în acest proiect: „A fost un context pandemic. S-a luat decizia să avem o lună pauză, după lockdown. În momentul în care am ieșit din platou, eu am știut că nu o să mai calc niciodată acolo”.

Deşi a crezut că o să ducă dorul emisiunii, în acelaşi timp simțea că nu va mai face acest lucru deloc: „A fost un sentiment de eliberare, faci lucruri pe care nu ți le dorești să le faci. Mă durea cel mai tare că nu mai era relevant. Ultimul lucru important pe care l-am făcut la tv a fost interviul cu Fulgy”, a mai spus Mihai Morar, scrie cancan.ro

mihai-morar-256808216_446804690144138_5765485005925789945_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton