Homepage  / Vedete / Vedete străine

De ce nu-și mai vopsește Sarah Jessica Parker părul. Actrița din „Totul despre sex” a pus punctul pe i. „Pur și simplu nu…”

De ce nu-și mai vopsește Sarah Jessica Parker părul. Actrița din „Totul despre sex” a pus punctul pe i. „Pur și simplu nu...”
8

de Andra Stana,

Sarah Jessica Parker are 57 de ani, dar trecerea anilor nu reprezintă pentru ea un stres. Recent, actrița din „Totul despre sex” a explicat cu subiect și predicat de ce nu își mai vopsește părul.

Sarah Jessica Parker nu se stresează în legătură cu vârsta din buletin

Vedeta din „Sex and the City” a dezvăluit recent indiferența ei în legătură cu vârsta. Într-un interviu acordat celor de la Glamour, Sarah Jessica Parker a mărturisit că decizia ei de avea părul cărunt nu a fost un act de curaj. Din contră, ține strict de comoditate.

Nu-mi pot pierde vremea la salon, să mă vopsesc la fiecare două săptămâni. Nu pot să o fac. Nu. Prea mult”, a declarat Parker.

Actrița în vârstă de 57 de ani s-a trezit involuntar în centrul atenției vara trecută, după ce a fost fotografiată în timp ce mânca în Manhattan, purtând ceea ce mulți au susținut că sunt „șuvițe de tip herringbone”, un termen cu care nici măcar nu era familiarizată.

„Luni și luni de zile s-a vorbit numai despre cât de curajoasă sunt pentru că am părul cărunt”, a spus starul american.

De ce nu-și mai vopsește Sarah Jessica Parker părul.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Reflexiile de tip „herringbone” se referă la faptul că părul gri natural este folosit ca formă de evidențiere, mai degrabă decât să fie mascat cu vopsea de păr, scriu cei de la yahoo.com.

Oh wow! Asta e… ce sunt?” a spus Parker despre stilul care a devenit din ce în ce mai popular în rândul femeilor care caută să își poarte părul cărunt.

Abordarea generală a lui Parker față de îmbătrânire reflectă exact părerea ei despre părul cărunt. Cui îi pasă? „Pur și simplu nu înțeleg de ce ar trebui să petrec atât de mult timp gândindu-mă la asta”, a spus ea.

Vedeta din „And Just Like That… – Și uite așa… (2021)” nu ignoră complet trecerea timpului, dar nu vede rostul de a stărui asupra unui lucru atât de natural.

Sarah Jessica Parker: „Există un milion de lucruri pe care vreau să le fac cu timpul meu liber”

În orice caz, Parker este recunoscătoare pentru lecțiile, înțelepciunea și experiențele care au venit odată cu vârsta.

Nu cred că există un mod corect sau greșit de a avea o relație cu îmbătrânirea, cu viața, cu timpul petrecut pe pământ. Există un milion de lucruri pe care vreau să le fac cu timpul meu liber și niciunul dintre ele nu are legătură cu păstrarea [modului în care arăt] acum sau cu încercarea de a mă întoarce la cum eram acum 15 ani„, a spus ea, adăugând că are moduri mult mai bune de a-și petrece timpul liber limitat.

„Nu mă gândesc decât la: „Unde o să mănânc?” „Ce cărți o să iau cu mine?” „Putem intra în acel restaurant ciudat?” „Va fi apa suficient de caldă acolo unde vreau să înot?„. De asemenea, Wordle”, a spus ea.

Acest lucru nu înseamnă că Sarah Jessica Parker nu își mai dorește o programare bună la coafor sau că nu știe să păstreze o rutină de îngrijire a pielii.

„Nu că nu-mi iau un moment în fiecare seară să mă spăl pe față și să mă dau cu cremă hidratantă. Ba da!”

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton