Homepage  / Vedete / Vedete străine

De ce nu va cânta Lady Gaga la Premiile Oscar 2023. Artista are o nominalizare pentru melodia din „Top Gun: Maverick”

De ce nu va cânta Lady Gaga la Premiile Oscar 2023. Artista are o nominalizare pentru melodia din „Top Gun: Maverick”
9

de Andra Stana,

Este oficial: Lady Gaga nu va interpreta piesa „Hold My Hand” la Oscarurile din acest an. Iată care este motivul pentru care artista va lipsi de pe scenă la gala care va avea loc la Los Angeles, pe 12 martie.

Producătorul executiv și showrunnerul de la Oscaruri, Glenn Weiss, a confirmat vestea că Gaga, care a obținut a patra nominalizare din carieră pentru „Top Gun: Maverick“, pentru piesa „Hold My Hand”, nu va cânta la Oscaruri, anul acesta. Vestea a fost oferită presei în timpul unei conferințe a echipei de creație, miercuri după-amiază.

„I-am invitat pe toți cei cinci nominalizați. Avem o relație excelentă cu Lady Gaga și cu echipa ei. Ea este în mijlocul filmărilor pentru un film chiar acum. Aici, onorăm industria cinematografică și ceea ce este nevoie pentru a face un film după o grămadă de peripeții… Nu am simțit că poate avea o prestație la calibrul cu care suntem obișnuiți cu ea și cu care ea este obișnuită.”, a spus Weiss.

Toți ceilalți nominalizați din acest an pentru cel mai bun cântec original la premiile Oscar vor cânta în cadrul ceremoniei din 12 martie – mai puțin Gaga. În tradiția Oscarurilor (în majoritatea anilor), toate melodiile nominalizate sunt cântate în timpul ceremoniei.

Rihanna („Lift Me Up”), Sofia Carson și Diane Warren („Applause”), Stephanie Hsu, David Byrne și Son Lux („This Is a Life”) și Rahul Sipligunj și Kaala Bhairava („Naatu Naatu Naatu”) își vor face apariția în acest an.

De ce nu va cânta Lady Gaga la Oscarurile din 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Lady Gaga, mesaj pentru fani după nominalizarea la Premiile Oscar 2023

Atunci când a fost nominalizată, Gaga a intrat pe rețelele de socializare pentru a-și împărtăși recunoștința.

Mulțumesc mult Academiei pentru nominalizarea cântecului meu Hold My Hand la Oscar anul acesta! Compunerea acestui cântec pentru filmul Top Gun: Maverick a fost o experiență profundă și puternică pe care nu o voi uita niciodată. Sunt atât de recunoscătoare pentru magia muzicii și a cinematografiei.”.

În acest moment, Gaga se află în mijlocul filmărilor pentru „Joker: Folie à Deux”. Regizorul Todd Phillips a împărtășit prima imagine cu vedeta în rolul lui Harley Quinn de Ziua Îndrăgostiților, alături de actorul din „Joker“, Joaquin Phoenix. Warner Bros. va lansa filmul în cinematografe pe 9 octombrie 2024 – la cinci ani de la lansarea primului film.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton