Homepage  / Vedete / Vedete străine

De ce nu va pleca niciodată Eric Braeden din „Tânăr şi neliniştit”?

De ce nu va pleca niciodată Eric Braeden din „Tânăr şi neliniştit”?

de Redactia Tvmania

Eric Braeden (75 de ani) joacă rolul lui Victor Newman din anul 1980 încoace, în soap-opera americană „Tânăr şi neliniştit”, cu mare succes.

De ce nu va pleca niciodată Eric Braeden din „Tânăr şi neliniştit”

De ce nu va pleca niciodată Eric Braeden din „Tânăr şi neliniştit”

Recent, Eric Braeden şi-a lansat volumul de memorii „I’ll Be Damned: How My Young and The Restless Life Led Me To America’s #1 Daytime Drama”, iar thedailybeast.com l-a luat la întrebări, cu această ocazie, pe actorul german, aflând de ce nu ar renunţa niciodată la rolul care l-a făcut celebru.

„Nu (aş pleca niciodată din serial)”, spune Braeden. „Uită-te în jur. Să nu ne aburim singuri. Există 150.000 de actori în sindicat, la Hollywood. Asta înseamnă că alţi 400 – 500.000 nu pot trăi din actorie. Sunt un tip al naibii de norocos, lucrez din 1962. Sărut pământul pe care calc. Poate mă mai enervez din când în când, dar sunt binecuvântat. Sunt foarte conştiincios când vine vorba despre muncă. Ştiu ce înseamnă. Am lucrat cu staruri importante pe vremuri. Unde sunt starurile astea cum? Au murit sau sunt şomere”, explică actorul.

În noua carte lansată de Braeden, actorul celebru în toată lumea pentru rolul lui Victor Newman povesteşte despre copilăria sa în Germania nazistă a celui de-al Doilea Război Mondial (Braeden s-a născut pe 3 aprilie 1941 la Bredenbek, apoi a supravieţuit incredibil scufundării navei Wilhelm Gustloff, din 30 ianuarie 1945), despre experienţa sa ca imigrant în SUA (a ajuns în America în 1959, la 18 ani), despre cum a fost să lucreze atâţia ani pe platourile de la „Tânăr şi neliniştit”, alături de regretata Jeanne Cooper (Katherine Chancellor în serial) sau Melody Thomas Scott (Nikki Newman în serial). Şi da, la un moment dat, s-a gândit să renunţe.

Potrivit aceleiaşi surse, volumul „I’ll Be Damned” conţine şi 16 pagini cu poze, instantanee de pe filmările pentru „Tânăr şi neliniştit” (serialul a difuzat episodul cu numărul 11.000 în septembrie trecut şi a sărbătorit cu o şedinţă foto specială), dar şi ale altor filme în care a a jucat Braeden.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Eric Braeden, Victor din „Tânăr şi neliniştit”, îşi lansează cartea de memorii

Eric Braeden („Tânăr şi neliniştit”) este implicat într-un scandal rasist online

Eric Braeden din ”Tânăr și neliniștit” își scrie memoriile

Zvonurile au fost infirmate: Eric Braeden nu pleacă din „Tânăr şi neliniştit”

Melody Thomas Scott („Tânăr şi neliniştit”) o preferă beată pe Nikki

„Tânăr şi neliniştit” a primit trei trofee la Premiile Daytime Emmy

Victoria Rowell („Tânăr şi neliniştit”) dă în judecată serialul pentru rasism

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton