Homepage  / Vedete străine

De ce nu vrea Daniel Radcliffe să revină în rolul lui Harry Potter. Chris Columbus și-ar dori un nou film cu celebrul trio

De ce nu vrea Daniel Radcliffe să revină în rolul lui Harry Potter. Chris Columbus și-ar dori un nou film cu celebrul trio
8

de Roxana Mirea,

Regizorul „Harry Potter”, Chris Columbus, a spus anterior că un film după „Harry Potter and the Cursed Child” cu Daniel Radcliffe, Emma Watson și Rupert Grint ar fi „fericire cinematografică”. Totuși, Daniel Radcliffe nu este interesat să reia rolul lui Harry Potter într-o potențială adaptare cinematografică după „Harry Potter și Copilul Blestemat” / „Harry Potter and the Cursed Child”. Iată declarațiile sale.

Chris Columbus ar vrea un film după „Harry Potter and the Cursed Child”

Anul trecut, regizorul Chris Columbus, care a condus primele două filme Harry Potter și l-a produs pe al treilea, a spus că i-ar plăcea să revină la universul Hogwarts pentru a regiza o versiune de film după piesa de tetru scrisă de J.K. Rowling, Jack Thorne și John Tiffany. Desigur, Chris Columbus și-a exprimat dorința ca starurile originale, Daniel Radcliffe, Emma Watson și Rupert Grint, să-și reia rolurile, potrivit Entertainment Weekly.

Continuare a filmelor Harry Potter, Cursed Child urmărește o nouă generație de vrăjitoare și vrăjitori, inclusiv pe fiul cel mic al lui Harry și Ginny, Albus. La aniversarea de 20 de ani de la primul film, Columbus a spus că o adaptare cinematografică cu trio-ul original ar fi „fericire cinematografică”.

Dacă ești un tocilar al filmului sau un cinefil, este cam același lucru pe care l-a făcut J.J. Abrams cu Star Wars”, a spus Columbus pentru The Hollywood Reporter. „Nu există nicio îndoială că dacă ești fan Star Wars, ai fost emoționat doar să-i vezi pe ecran, să-l vezi pe Harrison Ford în rolul lui Han Solo”.

Pe de altă parte, Daniel Radcliffe nu este încă pregătit să revină la rolul care l-a făcut celebru. El a spus pentru The New York Times într-un interviu publicat recent că filmul nu este „ceva ce sunt cu adevărat interesat să fac în acest moment”, când a fost întrebat despre ceea ce a spus Columbus.

‘What If’ New York PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Daniel Radcliffe nu vrea să se întoarcă la Harry Potter

Acesta este un răspuns pe care nu îl vrea nimeni, dar cred că am fost în stare să mă întorc și să mă bucur de asta pentru că nu mai face parte din viața mea de zi cu zi”, a spus Radcliffe despre reuniune Harry Potter de pe HBO Max. „Sunt într-un punct în care simt că am depășit cu bine faza Potter și sunt foarte mulțumit de locul în care sunt acum. Dacă m-aș întoarce, ar fi o schimbare atât de masivă în viața mea. Niciodată să nu spui niciodată, dar băieții din Războiul Stelelor au avut cam 30, 40 de ani înainte să se întoarcă.”

Radcliffe a adăugat: „Pentru mine, au trecut doar 10. Nu este ceva ce mă interesează cu adevărat în acest moment”.

În mod similar, Columbus și-a exprimat dorința de a se întoarce în universul HP în timp ce era la Entertainment Weekly Radio în 2015, dezvăluind că inițial a vrut să regizeze toate cele opt filme, dar a decis să se retragă, deoarece ar fi fost departe de soția și copiii lui prea mult timp.

Mi-ar plăcea să mă întorc și să fac altul”, a spus Columbus la EW la acea vreme. „Nu ca Fantastic Beasts, ceea ce cred că va fi uimitor, dar mi-ar plăcea să fac un alt film cu acele trei personaje – Harry, Hermione și Ron. Sunt doar fascinat de ceea ce li s-a întâmplat după sfârșitul ultimului film pentru că au mers cu 18 ani înainte. Sunt 18 ani acolo de povești grozave despre Harry Potter.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton