Homepage  / Vedete româneşti

De ce nu vrea Delia să participe la Asia Express. „Am văzut niște oribilități ultima dată. Aș intra în pământ de rușine”

De ce nu vrea Delia să participe la Asia Express. „Am văzut niște oribilități ultima dată. Aș intra în pământ de rușine”
7

de Roxana Mirea,

Delia Matache adoră să călătorească și vrea să meargă în Asia, însă nu la Asia Express, emisiun e difuzată de Antena 1. Artista a fost invitată, împreună cu soțul ei, în cadrul podcastului „La Mijloc”, găzduit de Codin Maticiuc și Anghel Damina. Care este motivul pentru care Delia nu ar vrea să participe niciodată la Asia Express.

De ce nu vrea Delia să participe la Asia Express

Delia a văzut aproape toată lumea cu soțul ei, Răzvan Munteanu. Chiar dacă îi plac provocările, artista spune cu nu ar participa niciodata la Asia Express, mai ales după ce s-a uitat la ultima ediție a emisiunii de la Antena 1. Ea a povestit și care a fost proba care i-a schimbat percepția despre Asia Express.

Am văzut niște oribilități ultima dată de nu-mi venea să mă mai uit! Se frecau mamă- fiică, soț, frate cu soră, cu buretele pe spate, dezbrăcați până la brâu! Era ceva ciudat rău… un greench absolut, de nu există! Aș intra în pământ de rușine cu cadrele alea!”, a declarat Delia , în podcastul lui Codin Maticiuc, „La Mijloc”, potrivit click.ro.

Delia Matache si sotul eiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Delia: „Eu nu vrea să mă dezbrac”

Un alt motiv pentru care Delia nu ar vrea să participe la Asia Express este reprezentat de faptul că ea n-ar vrea să se dezbrace acolo. În plus, artista a menționat că ar merge la Asia Express doar cu Răzvan, încă nici lui nu îi surâde ideea de a participa la un astfel de show.

Eu nu vrea să mă dezbrac! Nu-mi place să mă despoi pe acolo! Și, oricum, nu aș merge decât cu Răzvan, cu nimeni altcineva și el nu vrea! Cu gândacii nu am o problemă că eu mănânc gândaci, viermișori.

În schimb, mi-ar fi foarte frică în Africa de câini. Am o frică mare de câini, după ce m-au mușcat doi! Unul lup, atunci când eram mică, am fost la o prietenă și m-a mușcat de mână direct! Apoi un câine în Berceni. Am vrut să fac pe viteaza, că trec pe lângă el fără frică, și m-a luat de gleznă! Am făcut injecții în burtă atunci!” a mai spus Delia.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton