Homepage  / Vedete româneşti

De ce nu vrea Mario Fresh să meargă la facultate. „Este o discuție foarte lungă. Am avut-o cu părinții, cu bunicii”

De ce nu vrea Mario Fresh să meargă la facultate. „Este o discuție foarte lungă. Am avut-o cu părinții, cu bunicii”
7

de Roxana Mirea,

Mario Fresh și Alexia Eram au avut o relație la distanță în perioada în care fiica Andreei Esca studia în Marea Britanie. În vara anului trecut, Alexia a absolvit facultatea, însă iubitul ei nici nu vrea să audă de studii superioare. Mario Fresh a explicat de ce el nu vrea să urmeze o facultate, deși familia lui și-a dorit acest lucru.

De ce nu vrea Mario Fresh să meargă la facultate

Anul trecut, Alexia Eram a absolvit facultatea în Marea Britanie, însă iubitul ei nu își dorește să își continue studiile. Mario Fresh a explicat de ce nu și-a dorit să facă o facultate, deși familia lui a vrut acest lucru.

Suntem foarte obișnuiți cu treaba aceasta, dar nu cred că mai este cazul. Nu știu dacă ea mai vrea să mai meargă să facă un master”, a spus Mario Fresh pentru ego.ro.

„Și chiar dacă am mai vrea să facem ceva pentru noi, cred că este important să ne respectăm deciziile. Dacă pentru el este important să meargă undeva, timp de o lună să facă muzică în altă țară sau habar n-am, îl susțin cu cel mai mare drag”, a adăugat Alexia Eram.

Mario Fresh a mărturisit că nu vrea să facă o facultate pentru că are deja succes în industria muzicală și a învățat tot ce avea nevoie pentru a se întreține singur.

de-ce-nu-vrea-mario-fresh-sa-mearga-la-facultate-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Nu am nevoie, chiar nu am. Bine, este o discuție foarte lungă, am avut-o cu părinții, cu bunicii. Tot mă împingeau să fac facultatea după ce am terminat liceul. Nu am fost de acord, profesez în domeniul muzical de când aveam 5 ani, am învățat tot ce aveam de învățat pentru a putea să am grijă de mine, să fac banii mei și să mă întrețin. Le-am explicat acest lucru, au înțeles, le-am și demonstrat imediat după ce am avut discuția. La ea este un domeniu mai dificil și diferit și a trebuit să meargă să facă”, a explicat artistul.

„Eu nu știam ce o să fac și încă nu eram sigură de domeniul în care vreau să profesez. Am vrut să fac o facultate. Am vrut să plec în străinătate, să fac o facultate de modă, a fost mai diferit. El deja cânta, avea concerte”, a adăugat și fiica Andreei Esca.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton