Homepage  / Vedete româneşti

De ce nu vrea Misha să se recăsătorească, după divorțul de Connect-R. „Nu știu dacă sunt fericită neapărat”

De ce nu vrea Misha să se recăsătorească, după divorțul de Connect-R. „Nu știu dacă sunt fericită neapărat”
9

de Roxana Mirea,

Misha a spus de ce nu mai vrea să se recăsătorească. Artista a fost căsătorită cu Connect-R și au divorțat acum aproape șase ani. Cei doi au împreună o fetiță și au reușit să păstreze o relație armonioasă de dragul fiicei lor. Căsătoria dintre Misha și Connect-R a avut loc în 2014, dar a durat mai puțin de trei ani. „Nu știu dacă sunt fericită neapărat”, a declarat Misha.

Misha: „Nu sunt în nicio relație”

Misha și Connect-R au divorțat acum aproape șase ani. Chiar dacă a trecut mult timp de atunci, niciunul dintre ei nu și-a refăcut viața. Artistul nu a fost observat în compania vreunei alte femei, iar Misha, concurentă la Te cunosc de undeva 2023, spune că este singură. Artista mărturisește că nici nu are timp să se implice într-o nouă relație.

„Nu știu dacă sunt fericită neapărat, nu pot să spun că neapărat sunt fericită, cred că sunt mai liniștită. Acesta ar fi un răspuns sincer. Nu mi-am găsit jumătatea, nu sunt în nicio relație, nici nu-mi doresc în momentul de față. Îmi doresc foarte mult să mă axez pe carieră, deci nu mă gândesc să îmi fac vreo relație, sunt super bine așa cum sunt cu mine și sincer nu simt în momentul acesta să întâlnesc pe cineva. Vreau să mă bucur eu de mine în primul rând, să-mi ofer timp, să pot să mă bucur de micile plăceri eu cu mine și să nu trebuiască să dau explicații nimănui, sunt ok așa.

Îmi place foarte mult să petrec timp cu mine: să merg la un spa, să stau în casă, să mă relaxez, să fac o meditație, să ies cu prietenele, să mergem la un concert. Atunci când ești într-o relație, cumva trebuie să împarți timpul tău și cu celălalt și să acorzi timp acelei relații, eu nici nu aș avea timpul necesar în momentul acesta pentru așa ceva și, sincer, nici nu-mi doresc. Dar în momentul de față pot să spun că sunt liniștită”, a spus Misha, pentru unica.ro.

de-ce-nu-vrea-misha-sa-se-recasatoreasca-dupa-divortul-de-connect-r-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Misha nu-și dorește să se recăsătorească

Misha nu-și mai dorește să se recăsătorească. Aceasta este de părere că un act nu schimbă o relație și nu simte nevoia să mai facă încă o dată acest pas.

Nu, chiar nu am niciun gând de genul acesta, nu cred că îmi doresc să mă mai recăsătoresc. Am făcut-o, am bifat-o și pe asta și nu simt nevoia să mai fac lucrul acesta, nu aș avea de ce. Consider că dacă e să întâlnești persoana potrivită nu te ține un act, nu înseamnă mare lucru și atunci nu cred, nu simt nevoia să fac acest pas încă o dată”, a adăugat artista, potrivit sursei citate.

Connect-R a fost invitat în podcastul lui Mihai Morar, „Fain&Simplu”, unde a vorbit printre altele și despre căsătorie. Artistul mărturisește că a crezut că mariajul îl va împlini, însă nu s-a întâmpla așa cum gândea la vremea respectivă.

„Din păcate, căsnicia am folosit-o ca pe o unealtă și nu am trăit-o în profunzimea ei, aici a fost greșeala mea. Am luat-o ca pe un beneficiu, ceva care o să mă împlinească și o să mă facă fericit. Am crezut că ideea de cuplu și de căsătorie se bazează pe ideea de extragere a fericirii de la unul la celălalt. Când, de fapt, ea se bazează pe împărtășirea fericirii de la unul la celălalt. Lucru pe care eu nu l-am înțeles. Nu este dator nimeni să mă facă pe mine fericit. Nu l-am înțeles… prea târziu! Mergem mai departe. Nu e o problemă”, a spus Connect-R.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton