Homepage  / Vedete

De ce nu vrea Salman Khan să se căsătorească cu Iulia Vântur. Cei doi formează un cuplu de 10 ani

De ce nu vrea Salman Khan să se căsătorească cu Iulia Vântur. Cei doi formează un cuplu de 10 ani
21

de Andra Stana,

A ieșit la iveală adevăratul motiv pentru care Salman Khan fuge de căsătorie. De ce refuză actorul să se căsătorească cu Iulia Vântur, după ce vedeta a renunțat definitiv la viața ei din România și s-a mutat în India.

Care este adevăratul motiv pentru care Salman Khan nu vrea să-și unească destinul cu Iulia Vântur

Iulia Vântur (41 de ani) și actorul Salman Khan (56 de ani) formează un cuplu de mai mult de 10 ani. În 2012, fosta prezentatoare TV s-a mutat în India, pentru a-i fi alături iubitului ei.

După ce a renunțat la cariera din televiziune de la noi din țară, Vântur a devenit celebră în India. Totul, datorită lansării sale în industria muzicală de la Bollywood, dar și relației pe care o are cu Salman Khan.

Cu toate că sunt împreună de un deceniu, cei doi nu își doresc să se căsătorească.

Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai importat ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: Îți dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare.

Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el”, a spus Iulia Vântur, conform viva.ro.

Salman Khan, despre căsătorie: „O instituție pe cale de moarte”

Nici actorul nu se grăbește să facă acest pas. Mai mult, acum o vreme, Salman Khan a mărturisit că nu crede în căsătorie.

„Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da.”, a spus actorul, într-un interviu mai vechi, potrivit wowbiz.ro.

De ce nu vrea Salman Khan să se căsătorească cu Iulia Vântur. Cei doi formează un cuplu de 10 aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Iulia Vântur, reacție după ce s-a zvonit că ea și Salman Khan s-au despărțit

Iulia Vântur a avut o primă reacție pe rețelele de socializare, după ce mai multe publicații de la noi au scris că s-a despărțit de actorul indian Salman Khan. Vizibil afectată de ultimele speculații apărute în presă, artista a vrut să lămurască totul.

Iulia Vântur a transmis recent, pe contul personal de Instagram, un mesaj în care neagă despărțirea de actorul indian.

„Se ia un quote oarecare (postat pentru că e un quote foarte bun), chiar dacă nu are legătură cu subiectul și se face o ‘mare știre de senzație. Dragii mei, eu nu îmi trimit ‘mesaje cu subînțeles pe insta, am cale directă, dacă am ceva de comunicat. Însă, cu părere de rău, vă spun că știrea voastră este falsă.

Și o ‘persoană apropiată a mea nu ar da niciodată asemenea declarații. Hai să fim sănătoși…vă anunț eu dacă fac vreo schimbare în viața mea!’, a scris Iulia Vântur, în mediul online.

Iulia VânturIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 21

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton