Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

De ce nu vrea Ștefan Bănică să publice imagini cu fața băiatului cel mic. „Nu-mi doresc să fie…”

De ce nu vrea Ștefan Bănică să publice imagini cu fața băiatului cel mic. „Nu-mi doresc să fie...”
7

de Andra Stana,

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva sunt căsătoriți și au împreună un băiat. Alexandru s-a născut în 2019, iar până acum părinții săi nu au publicat nicio imagine în care să i se vadă clar fața.

Ștefan Bănică nu vrea încă să le arate fanilor imagini cu fața lui Alexandru

Într-o perioadă când toate fotografiile par să ajungă în mediul online, Ștefan Bănică a preferat să păstreze pentru sine fotografiile în care i se vede fața fiului său. Spre deosebire de Bănică, Cabral s-a lăudat, miercuri, cu Tiago, băiatul lui și al Andreei Ibacka.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au explicat, într-un interviu acordat recent revistei Viva care este motivul pentru care nu vor să își expună fiul pe internet. Pe scurt, Bănică a explicat că vrea ca băiatul lui cel mic să aibă parte de o copilărie normală.

Lavinia-Pirva-despre-reprosurile-pe-care-i-le-face-Stefan-Banica-cel-mai-des-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Nu ne-am dorit să-l expunem momentan. Cu siguranţă vom face acest lucru atunci când vom simţi”, a spus Lavinia Pîrva.

„Alexandru are tot dreptul să se bucure de copilăria lui, nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că e copilul nostru. Doamne fereşte!, nu ne ascundem de lucrul ăsta, dar nici nu-l băgăm în faţă doar de dragul de a apărea. Îmi doresc să se dezvolte exact ca un copil normal, fără presiuni venite din afară”, a continuat Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică: „Alexandru e isteț, face ghidușii”

Cu toate acestea, vedeta de la Antena 1 a mărturisit că Alexandru pare să îi moștenească pasiunea pentru dans și muzică.

„Alexandru are simţul umorului, e isteţ, face ghiduşii, îi place muzica, îi place să danseze. E greu de enumerat ce crede un tată despre copilul lui fără a fi subiectiv şi fără a exagera, ceea ce eu încerc să nu fac. Dar este un copil cu foarte mult farmec”, a spus Ștefan Bănică.

Întrebat dacă și-ar mai dori încă un copil, Ștefan Bănică a fost sincer și a răspuns că „toți trei sunt mai mult decât mi-am închipuit”.

„Am trei copii şi îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că toţi trei sunt mai mult decât mi-am închipuit. Nu mi se pare că un copil vine pe lume când vrei tu.

Ai impresia că tu decizi când vrei să devii părinte. E doar o senzaţie, mi se pare că lucrurile sunt predestinate. N-aş fi crezut niciodată că o să am un copil la 51 de ani, dar mă bucur enorm”, a declarat Ștefan Bănică pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram, arhivă

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton