Homepage  / Vedete / Vedete străine

De ce Prințesa Charlene se îmbracă mai nou doar în tinute „decolorate” și sobre. Explicația unui renumit psiholog

De ce Prințesa Charlene se îmbracă mai nou doar în tinute „decolorate” și sobre. Explicația unui renumit psiholog

de Andra Stana,

Charlene de Monaco a început să participe recent la evenimente publice alături de soțul ei, Prințul Albert. Prințesa a ales pentru ultimele sale apariții oficiale numai ținute în culori sobre. Iată ce părere are un psiholog renumit despre alegerile vestimentare ale fostei înotătoare olimpice.

Prințesa Charlene (44 de ani) a purtat pentru cea mai recentă apariție a sa, participarea la turneul de rugby Sainte Dévote, o rochie midi bleumarin, la care a adăugat o curea în talie. Charlene a participat la eveniment alături de soțul ei și gemenii Prințesa Gabriella și Prințul Jacques (7 ani).

De ce și-a schimbat Charlene stilul vestimentar

Pentru prima sa apariție publică de la „misterioasa sa dispariție”, pe care a marcat-o săptămâna trecută, Charlene de Monaco a ales o ținută „ștearsă”, un costum gri care nu o ajuta deloc să iasă în evidență, scrie click.ro.

Lee Chambers, un psiholog renumit din Lancashire, specializat pe zona culorilor, e de părere că Charlene vrea să evite pentru o perioadă culorile puternice. Gestul ar putea fi explicat prin faptul că un set de culori neutre, închise, ar ajuta-o să își mențină echilibrul.

Purtarea de culori mai închise și mai șterse, în special pentru cineva care este cunoscut pentru o garderobă vibrantă și expresivă, este de obicei un semn de căutare de stabilitate și siguranță. Acest lucru înseamnă că traversează în prezent o perioadă dificilă din viața lor.

Aceste culori atenuate ne pot face să ne simțim mai așezați, promovând o energie mai odihnitoare, care poate fi benefică atunci când căutăm să ne vindecăm sau să găsim puțină pace.

Prin aceste nuanțe, comunicăm, de asemenea, lumii din jurul nostru că luăm lucrurile mai încet și avem nevoie de puțin spațiu pentru a respira.”, a explicat Lee, potrivit Mirror.

Unde a „dispărut” Prințesa Charlene până de curând

Prințesa Charlene de Monaco și-a petrecut o mare parte din 2021, dar și începutul lui 2022 departe de familie. 

Charlene a avut mai întâi o absență de 10 luni în Africa de Sud natală, unde a contractat și a fost internată pentru o infecție gravă a sinusurilor, fapt ce a întârziat întoarcerea ei la Monaco. După revenirea ei în Principat în noiembrie, Charlene a plecat aproape imediat pentru a primi tratament pentru „epuizare” la o clinică elvețiană.

De curând, s-a scris că Prințul de Monaco a convins-o pe soția sa să participe la evenimentele publice. Presa de scandal din Franța vorbește despre un așa-zis contract „ultra-confidențial”. Documentul prevede că Charlene de Monaco primește o sumă exorbitantă de bani pentru a poza alături de soțul său.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton