Homepage  / Vedete / Vedete străine

De ce prințesa Charlotte, fiica Prințului William și a lui Kate Middleton, nu va deveni niciodată ducesă

De ce prințesa Charlotte, fiica Prințului William și a lui Kate Middleton, nu va deveni niciodată ducesă
11

de Andra Stana,

În timp ce Prințul George și Prințul Louis vor primi probabil ducate atunci când se vor face mari, există o anumită regulă respectată de familia regală din Marea Britanie care stipulează faptul că Prințesa Charlotte nu va primi un titlu de Ducesă de la Regina Marii Britanii.

Prințesa Charlotte ar putea să nu primească niciodată titlul de Ducesă

Atunci când George se va căsători, el va deveni Duce și va moșteni și titlul tatălui său, Duce de Cambridge, în clipa în care William va prelua tronul, scrie marieclaire.co.uk.

Cu toate acestea, Charlotte, al cărei titlu complet este Înalta Alteță Regală Prințesa Charlotte de Cambridge, va deveni ducesă doar în cazul în care se va mărita cu un duce. Ea nu va primi automat titlul, deoarece tradiția regală spune că acesta este acordat numai descendenților de sex masculin.

Micuța prințesă poate primi un alt titlu când William va deveni rege. Charlotte ar putea deveni atunci Prințesă regală. În prezent, acesta este titlul purtat de fiica Reginei Elisabeta a II-a, Prințesa Anne. De obicei, titlul este dat fiicei mai mari a monarhului, iar ca singură fiică a Reginei, acesta i-a fost transmis automat lui Anne. Ea este cea de-a șaptea deținătoare a titlului de Prințesă regală și în prezent este a paisprezecea în linia de succesiune la tronul britanic.

De ce prințesa Charlotte nu va deveni niciodată ducesăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Când ar putea deveni Charlotte Prințesa regală

Charlotte este, de asemenea, singura fiică a Prințului William și a lui Kate Middleton. Asta ne duce cu gândul la faptul că, într-o bună zi, va deveni Prințesă regală.

Scriitorul Duncan Larcombe a declarat, pentru revista Town and Country că „Titluld e Prințesă regală este în mod tradițional acordat fiicei celei mai mari a monarhului. Este un titlu care este păstrat pe toată durata vieții, așa că prințesa Charlotte va trebui să aștepte cel puțin până la moartea actualei Prințese regale”.

De asemenea, lui Charlotte i se poate acorda o notorietate ca urmare a noii reguli de succesiune egală între sexe.

Marlene Koenig, istoric regal, a spus pentru revista Hello! că ar fi corect ca Charlotte să fie numită ducesă în ziua nunții ei.

„Acum, cu succesiunea egală între sexe, cred că ar fi mai posibil să îi fie acordat un titlu lui Charlotte. Prințul Louis va primi unul când se va căsători, așa că ar fi corect dacă Charlotte ar fi numită ducesă în ziua nunții sale”, a explicat istoricul regal. „Ea și copiii ei vor fi înaintea lui Louis în ceea ce privește linia de succesiune al tron”, a mai explicat Marlene Koenig, citată de Marie Claire.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton