Homepage  / Vedete / Vedete străine

De ce prințul Harry nu are „niciun interes” să aibă o relație bună cu mama lui vitregă, ducesa Camilla

De ce prințul Harry nu are „niciun interes” să aibă o relație bună cu mama lui vitregă, ducesa Camilla
10

de Andra Stana,

Dacă v-ați întrebat vreodată ce simte Prințul Harry față de mama sa vitregă, Ducesa Camilla, se pare că situația este mai complicată decât vă imaginați.

Adevărata relație dintre Harry și Camilla. Ce simte prințul pentru mama vitregă

Expertul regal Ingrid Seward a dezvăluit recent că Harry „nu are un mare respect” pentru Camilla. Mai mult, fiul Prințului Charles nu are aproape niciun interes să înceapă o relație apropiată cu ea, scriu cei de la cosmopolitan.com.

„Nu cred că Harry este interesat să dezvolte o relație cu mama sa vitregă în acest stadiu al vieții sale”, a declarat Ingrid în cadrul podcastului Pod Save the Queen (via The Daily Mail). Aceasta a adăugat că atât Harry, cât și William au fost inițial „foarte fericiți” să o primească pe Camilla în familia regală și că aceasta „a rămas în fundal”. Între timp, însă, lucrurile s-au schimbat, cel puțin în privința fiului cel mic al Prințesei Diana și al Prințului Charles, Harry.

„Nu cred că Harry simte o mare căldură pentru ea”, a explicat Ingrid. „Nu știu despre recenta călătorie, dar cu siguranță cred că Harry a fost destul de fericit să o accepte pe Camilla la început, dar apoi a luat-o razna în privința ei și nu cred că o respectă foarte mult.”

Printul HarryIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Harry ar putea să o includă pe Camilla în noua lui biografie

Au existat unele îngrijorări cum că Harry ar putea scrie despre Camilla în viitoarea sa biografie. În martie, biograful Angela Levin a declarat pentru cei de la The Sun că Harry a fost „foarte drăguț în legătură cu [Camilla], a spus că este o femeie minunată și a spus că o place foarte mult” atunci când s-au întâlnit.

De asemenea, Camilla i-ar fi oferit sprijinul său lui Meghan Markle. Soția Prințului Charles a scos-o la prânz și a încercat să o învețe unele dintre lucrurile pe care trebuia să le știe – restricțiile și dezavantajele, precum și aspectele pozitive.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton