Homepage  / Vedete / Vedete străine

De ce Prințul William și ducesa Kate n-au fost la nunta prințesei Beatrice

De ce Prințul William și ducesa Kate n-au fost la nunta prințesei Beatrice

de Redactia Tvmania

Prințul William și ducesa Kate nu au luat parte la căsătoria verișoarei lor, prințesa Beatrice, cu Edoardo Mapelli Mozzi, desfășurată vineri la Windsor, a anunțat townandcountrymag.com.

Cum micii prinți George și Charlotte au participat la mai toate nunțile regale în calitate de cavaler și domnișoară de onoare, mulți s-au întrebat care este motivul pentru care prințul William, ducesa Kate și cei trei copii ai cuplului n-au fost văzuți și la această ceremonie.

Deoarece nunta a avut loc într-un cerc cât se poate de restrâns, iar casa regală nu a oferit multe detalii despre eveniment, inițial nimeni nu a știut cu certitudine care au fost toți invitații. Abia o declarație ulterioară pare să fi confirmat, totuși, absența prințului William și a ducesei Kate.  

Explicația din comunicatul palatului este aceea că mirii au decis să se organizeze „o mică ceremonie privată, doar cu părinții și surorile”, mai ales că evenimentul a fost inițial programat pentru luna mai și amânat din motive de pandemie.

„Având în vedere instrucțiunile guvernului, am ținut seama de circumstanțele excepționale în care ne aflăm. Acestea ne-au permis să sărbătorim evenimentul doar cu foarte puțini membri ai familiei”, au spus mirii.

O sursă apropiată acestora a confirmat pentru „Town & Country” că la ceremonie au fost invitate mai puțin de 20 de persoane. 

Regina Elisabeta a II-a și prințul Philip au participat la nuntă, dar au păstrat distanța recomandată, de aproape doi metri. De altfel, toată ceremonia organizată la micuța capelă All Saints a fost organizată în concordanță cu programul reginei. 

Wolfie, fiul de patru ani al lui Edoardo Mapelli Mozzi , a fost cavalerul de onoare al tatălui său, îndeplinind toate sarcinile tradiționale rezervate de acest rol. Înainte de-a o cunoaște pe prințesa Beatrice, acesta a avut o relație cu Dara Huang, arhitect și designer, iar în 2016 li s-a născut băiețelul, Christopher Woolf „Wolfie” Mapelli Mozzi. Chiar dacă Edoardo și Dara s-au despărțit între timp, au rămas prieteni. Toamna trecută, când s-a anunțat logodna acestuia cu prințesa Beatrice, Dara Huang a declarat pentru Daily Mail:

„Le doresc tot ce e mai bun lui Edo și Beatrice și aștept cu nerăbdare ca în viitor familiile noastre să se întâlnească”. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton