Homepage  / Vedete româneşti

De ce Ruby și iubitul ei nu au planuri de căsătorie, după 10 ani de relație. Ce a spus despre copii

De ce Ruby și iubitul ei nu au planuri de căsătorie, după 10 ani de relație. Ce a spus despre copii
8

de Roxana Mirea,

Ruby trăiește o poveste de dragoste de 10 ani de zile alături de Robert. Ei bine, s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit având în vedere că nu au mai apărut împreună în ultima perioadă. Artista a oferit un interviu în care a infirmat zvonurile despărțirii. De asemenea, Ruby a făcut declarații și despre căsătorie.

Ruby nu are planuri de căsătorie cu iubitul ei

Ruby are o relație de 10 ani cu Robert, însă nu au planuri de căsătorie. Artista a oferit un interviu pentru impact.ro, unde a dezvăluit că ea și iubitul ei nu prea vorbesc despre o eventuală nuntă.

Pe plan personal sunt foarte bine, am o relație de 10 ani cu iubitul meu și suntem foarte bine așa. De ce să ne legăm la cap fără să ne doară?”, a spus Ruby, care nu are de gând să se căsătorească.

Nu prea discutăm despre asta (n.r. căsătorie), suntem amândoi copii. Avem câini, pisici de crescut”, a mai dezvăluit Ruby.

În plus, Ruby a mai spus că nu își dorește să devină mamă pentru că ea însăși este „un copil sufletește vorbind”. Totuși, bunica ei, alături de care locuiește, îi bate apropouri în ceea ce privește un copil.

„Ba da, îi mai merge gura, dar să zică mersi că îi are pe frații mei care sunt mai mici și sunt foarte dulci, sunt niște nepoței perfecți”, a mai spus Ruby.

Ruby si AdrianIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ruby s-a lansat în actorie

Ruby tocmai a lansat o melodie cu Alex Velea, „Viciu între vicii”. Pe de altă parte, ea va apărea și într-un film care se numește „Băieți deștepți”.

 „Recent am jucat într-un film, care urmează să apară, se numește “Băieți deștepți” și o să fie foarte drăguț. (…) Un rol de fată rea. Da, este total diferit față de cum sunt eu în viața de zi cu zi. În ciuda look-ului meu și în ciuda faptului că mă manifest așa, sunt mai extrovertită, vorbesc în momentul în care mă întâlnesc cu oamenii, eu sunt un om foarte liniștit și foarte izolat la mine acasă, foarte singuratic chiar”, a povestit artista.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton