Homepage  / Vedete străine

De ce Ryan Reynolds ia o pauză de la industria filmelor. „Îmi doresc să…”

De ce Ryan Reynolds ia o pauză de la industria filmelor. „Îmi doresc să...”

de Roxana Mirea,

Luna trecută, Ryan Reynolds a mărturisit pe Instagram că va lua o pauză în ceea ce privește industria cinematografică. Miercuri, 3 noiembrie, a avut loc premiera filmului Netflix „Red Notice”, în Los Angeles, iar celebrul actor a dezvăluit pentru ET care este motivul pentru care a aluat această decizie.

De ce vrea Ryan Reynolds să ia o pauză de la actorie

Miercuri, 3 noiembrie, a avot loc premiera filmului Netflix, Red Notice”, în Los Angeles. Gal Gadot, Ryan Reynolds și Dwayne Johnson, protagoniștii peliculei, au strălucit pe covorul roșu. Cu acest prilej, Ryan Reynolds a dezvăluit de ce a luat decizia de a renunța pentru un timp la lumea cinematografică. Pe lângă cariera de succes, actorul are și o familie superbă, el fiind căsătorit cu Blake Lively și având trei copii împreună: „James (6 ani), Inez (5 ani) și Betty (2 ani). Familia este și motivul pentru care Ryan Reynolds își dorește să ia o pauză.

Îmi doresc să petrec mai mult timp de calitate cu copiii mei, înainte ca aceștia să devină adolescenți care să mă deteste”, a spus actorul pentru ET.

Decizia lui Ryan Reynolds a venit după ce a terminat de filmat pentru „Spirited”, unde joacă alături de Will Ferrell. În spirit de glumă, actorul a fost întrebat dacă nu cumva Will l-a alungat din lumea filmelor.

Nu, din contră. Will este unul dintre acei oameni care este tot ceea ce îți doresti, speri și te rogi ca el să fie așa și în afara ecranului. Este un om minunat. El seamănă mult cu mine. Familia înseamnă totul pentru el”, a declarat Ryan Reynolds.

Ryan Reynolds, la premiera Red Notice

Ryan Reynolds, foarte entuziasmat de „Red Notice”

Între timp, celebrul actor de-abia așteaptă ca fanii să vadă noul film „Red Notice”. Îmbrăcat la patru ace, într-un costum Giorgio Armani de catifea roșie, Ryan Reynolds a spus că a existat o „chimie naturală” între el și colegii lui din film.

Cred că fanii vor iubi să vadă dimanica dintre noi trei. Cu toții ne cunoaștem de ani buni. Îl cunosc pe Dwayne de peste 20 de ani. A început să se întâlnească cu amândoi în acel moment. Dar există o chimie acolo pe care nu o poți inventa cu adevărat, și există o mare aventură comică, de modă veche și este genul de film în care am crescut și pe care l-am iubit și sunt foarte, foarte entuziasmat de asta. Livrează tot ceea ce promite”, a mai spus el.

Dwayne Johnson, Gal Gadot și Ryan Reynolds

Red Notice” este unul dintre cele mai scumpe filme pe care le-a făcut Netflix, dar Reynolds nu este îngrijorat că pelicula nu se va ridica la așteptările publicului.

Nu, nu știu dacă este cel mai scump film sau așa ceva. Nu sunt la curent cu asta. Nu eu l-am produs pe acesta, Dwayne a făcut-o. El ar ști asta. El ar ști cifrele reale și te provoc să-l interoghezi despre asta”, a răspuns el râzând. „Netflix a intrat în joc și și-a luat rolul în serios.”

„Red Notice” va fi disponibil pe Netflix din 12 noiembrie.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton