Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

De ce s-a întors Narcisa Suciu în România: „Am simțit că-mi pierd mințile în Finlanda”

De ce s-a întors Narcisa Suciu în România: „Am simțit că-mi pierd mințile în Finlanda”

de Redactia Tvmania

Narcisa Suciu a renunțat la România pentru un trai în Finlanda în urmă cu mai mulți ani. Deși s-a stabilit acolo cu familia, artista s-a întors în România, dar nu definitiv, ci doar pentru o perioadă. Iar acum s-a aflat și motivul pentru care a făcut acest pas.

Un an și jumătate a trecut de când Narcisa Suciu nu mai fusese în România. În trecut, artista de 46 de ani obișnuia să vină mai des în țară, dar pandemia a oprit orice plan de călătorie și a trebuit să stea în Finlanda, alături de familia ei de acolo. Acum, Narcisa a ajuns însă în România. Și a avut un scop precis: voia cu orice preț să își vadă nepoțica.

„Nici nu-mi vine să cred că sunt aici! Am venit în România pentru că am simțit că-mi pierd mințile în Finlanda.

Nu mai puteam de dor de cei de acasă. Mă sufocam! Am văzut-o și pe nepoțica mea, Alessia, care are 11 ani.

Soțul meu a înțeles. Am stat puțin pe la Timișoara. Eu, pe pandemie, nu am fost nicăieri, am stat numai în casă. Fiica mea, Daria, mi-a zis: du-te în România și cântă, că vii cu altă energie de acolo, aici te plafonezi”, a declarat Narcisa Suciu în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D

Pentru că îi era foarte dor de o plimbare prin România, Narcisa Suciu a călătorit și la mare, la Vama Veche, la bunul ei prieten Ovidiu Komornyik.

„În weekend am fost la Ovidiu Komornyik, la Vama Veche. A fost foarte fain. N-am stat la un loc mai frumos la mare. Mi-a plăcut foarte tare”, a mai declarat vedeta.

Un nou proiect pentru Narcisa Suciu

Artista nu a venit în România doar pentru o plimbare și atât. A fost cooptată într-un proiect alături de Marius Moga și de Mirela Retegan. Zilele trecute, Narcisa Suciu și fetița Zurli de la „Gașca Zurli” au lansat împreună o melodie pentru copii.

„Sunt bună prietenă cu Mirela de la Gașca Zurli. Ea m-a așteptat la aeroport când am venit. Mi-a zis că are o idee să facem cel mai frumos cântec de dragoste, de 1 Iunie. E primul duet pe care fetița Zurli îl face cu cineva. Marius Moga a făcut piesa. Am tras la el la studio cântecul. Și el are o fetiță.

A fost o experiență să înregistrez cu Marius Moga. Am învățat o nouă tehnică de cântare. La început nu am fost de acord cu ea”, a mai spus Narcisa Suciu în direct la TV.

Sursa foto: Libertatea

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton