Homepage  / Vedete româneşti

De ce s-a mutat Alexia Eram pentru o perioadă în Dubai. Ce face acolo fiica Andreei Esca

De ce s-a mutat Alexia Eram pentru o perioadă în Dubai. Ce face acolo fiica Andreei Esca
8

de Roxana Mirea,

Alexia Eram s-a mutat pentru o perioadă în Dubai, de aproape două săptămâni. Fiica Andreei Esca nu este singură pe meleaguri străine, ci însoțită de iubitul ei, Mario Fresh. Fanii ei au fost curioși să afle ce face Alexia în Dubai. Iată ce a răspuns aceasta.

De ce s-a mutat Alexia Eram temporar în Dubai

Alexia Eram, în vârstă de 21 de ani, s-a mutat temporar din România, împreună cu iubitul ei, Mario Fresh. Fiica Andreei Esca a închiriat un apartament în orașul miliardarilor, unde stă împreună cu iubitul ei. Mulți au fost curioși să afle ce face aceasta în Emiratele Arabe Unite.

Întrebată de ce este în Dubai, Alexia Eram a răspuns: „Proiecte, content, networking, căldură”, potrivit libertatea.ro.

Alexia Eram nu a dezvăluit cât timp va petrece în Dubai, însă cert este că mutarea nu este definitivă. Ea a mai fost mutată din România atunci când studia în Marea Britanie.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, pleacă din România! Unde se mutăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

De aproximativ doi ani, Alexia Eram reușește să se întrețină singură. Este creator de conținut și își câștigă existența din social media.

Eu sunt content creator, pentru că oamenii au avut o problemă cu termenul influencer, dar eu nu am nicio problemă. Pot să spun că sunt influencer, eu sunt activă și pe YouTube. Din social media îmi iau toate veniturile. Colaborez și cu Alist Magazine, revista mamei mele, unde fac o pagină de shopping, unde înainte făceam și o emisiune despre fashion”, spunea Alexia recent.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton