Homepage  / Vedete româneşti

De ce s-a mutat Cristina Ciobănașu din casa Ruxandrei Ion. „A fost o perioadă foarte dificilă pentru toți”

De ce s-a mutat Cristina Ciobănașu din casa Ruxandrei Ion. „A fost o perioadă foarte dificilă pentru toți”
7

de Roxana Mirea,

Cristina Ciobănașu a dezvăluit de ce a luat decizia de a se muta din casa mamei sale adoptive, Ruxandra Ion. Actrița spune că a fost o perioadă foarte dificilă pentru toată lumea. Pe de altă parte, Cristina Ciobănașu a povestit și cum a ajuns să se mute la București după ce Ruxandra Ion a remarcat-o la „Dansez pentru tine”.

Cristina Ciobănașu, despre plecarea din casa Ruxandrei Ion

Cristina Ciobănașu a participat la „Dansez pentru tine”, în 2008, iar echipa formată din Alex Velea și Cristina Stoicescu a dansat pentru visul ei. Producătoarea Ruxandra Ion a remarcat-o în cadrul emisiunii și s-a decis să o ia sub aripa ei. Așadar, Cristina Ciobănașu s-a mutat la București, în casa Ruxandrei Ion. De atunci, anii au trecut, iar fetița de odinioară a devenit femeie. Din dorința de a se maturiza, actrița s-a mutat din casa mamei ei adoptive. În podcastul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă, Cristina a povestit cât de grea a fost acea perioadă pentru toată lumea.

A fost o perioadă foarte dificilă pentru toți. Momentul în care mi-am luat zborul din cuib a fost un moment, a fost o perioadă foarte dificilă de ambele părți pentru că au simțit că îi abandonez și nu asta a fost intenția mea în niciun caz, doar că nu știam cum să fac trecerea asta spre viața de adult decât să mă mut la casa mea. Asta era singura variantă pe care o știam. Să pot să mă descurc singură în întreținerea unei case, să pot să îmi fac singură programul și să văd cine mă mai ajută când nu mai am pe nimeni lângă. Am fost acolo ca o familie și tot timpul sărea cineva să mă ajute când ardea. (…) Se întâmplă, de la un moment dat, ca părinții să nu te mai poată ajuta sau familia și să trebuiască să te descurci singur. Eu mi-am dat seama că nu știu să mă descurc singură și că trebuie să trec prin testul ăsta de foc ca să mă maturizez”, a povestit Cristina Ciobănașu.

a-fost-o-perioada-foarte-dificila-pentru-toti-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cum a ajuns Cristina Ciobănașu în familia Ruxandrei Ion

Cristina Ciobănașu a mai povestit cum a ajuns să se mute la București.

„Am fost observată la televizor de către o doamnă, pe nume Ruxandra Ion, care, pe vremea aceea, era producător și director al canalului Acasă TV și producător al tuturor telenovelelor românești de atunci. Atunci când m-a văzut, s-a înduioșat. I s-a părut foarte interesantă povestea mea. A vorbit cu familia, cu soțul și s-a decis că vrea să mă ajute. După ce am ieșit din concurs, am primit propunerea de a merge să mă întâlnesc cu o doamnă importantă. Nu știam cu cine. (…) M-am văzut cu doamna Ruxandra Ion. Nu mai știu dacă eram singură sau mai era mama mea biologică cu mine… Țin minte că au fost vreo două întâlniri mari și late. Doamna Ruxandra Ion mi-a propus să vin să locuiesc la ea, să mă mut la București, să vin la o școală de muzică pentru că visul meu de atunci era să fac muzică și practic nu aveam posibilități financiare să fac asta.

Ea s-a oferit să mă ajute atât pe parte financiară, dar și pe zona emoțională pentru că ei mă luau în sânul familiei lor, să trăiesc în casa lor, cu familia lor. Eram un copil. Eu nu am realizat cu ce vine asta la pachet, dar cumva am avut intuiția care a zis „da, sigur. De ce nu? Ce se poate întâmpla rău? E un om care vrea să îmi facă un bine și eu accept, nu?” Evident că mi-au întrebat și părinții, care au fost de acord. (…)

M-am mutat la București, în casa unor oameni pe care nu-i cunoșteam, care nu mă cunoșteau, care au ales să îmi facă un bine gratuit, care și-au asumat o megaresponsabilitate să crească copilul altei familii și să ia decizii pentru el și uite așa am ajuns eu la București”, a mai povestit tânăra actriță.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton