Homepage  / Vedete / Vedete străine

De ce s-a plâns Bob Saget în noaptea morții sale. „Părea să vorbească singur”

De ce s-a plâns Bob Saget în noaptea morții sale. „Părea să vorbească singur”

de Andra Stana,

Comediantul și actorul cunoscut pentru rolul din serialul „Full House”, în vârstă de 65 de ani, a fost găsit mort, duminică, 9 ianuarie, în camera sa de hotel din Florida. Bob Saget ar fi spus că nu se simțea bine și că auzul lui era „slab” înainte de a începe show-ul programat în noaptea morții sale.

„L-am auzit spunând: «Nu mă simt bine, dar sunt gata să fac spectacol». Părea să vorbească singur”, a declarat showrunnerul Rosalie Cocci poliției din Orange County într-un interviu acordat după moartea actorului, conform unei înregistrări audio obținute de Page Six.

Cocci a adăugat: „A spus că auzul lui era slab și așa s-a întâmplat și în acea noapte. Le-a cerut celor de la sunet să dea volumul mai tare.”

Cocci susține că Saget „a declarat” că suferă de „COVID pe termen lung” și că „i-a luat mult timp corpului să treacă peste asta”. Aceasta a mai remarcat că Saget „părea în regulă” și „făcea glume” în timpul spectacolului său de aproape două ore.

„Nu a transpirat. A fost foarte energic”, a spus Cocci despre performanța lui Saget. Aceasta a mai povestit că Saget a băut doar băuturi energizante și carbogazoase.

Moarte suspectă în cazul lui Bob Saget

Actorul din „Full House” a fost găsit mort în camera sa de hotel din Orlando, pe 9 ianuarie.

Autopsia sa a arătat că avea multiple fracturi ale craniului, precum și sângerări și contuzii la nivelul creierului și că moartea sa a fost „rezultatul unui traumatism al capului”.

Moartea lui a fost considerată un accident, iar autoritățile au spus că nu au fost găsite droguri la fața locului.

Polițiștii cred că Saget a căzut și s-a lovit cu capul pe podeaua de marmură a băii înainte de a merge la culcare, unde a murit.

Saget a pozat alături de un fan. În imaginea surprinsă cu doar câteva ore înainte de a muri, actorul zâmbea.

Un judecător a acceptat solicitarea familiei lui Saget de a bloca definitiv publicarea raportului de autopsie al lui Saget, în martie.

Sursa foto: Hepta, arhivă

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton