Homepage  / Televiziune

De ce s-a retras Anda Adam de la „Bravo, ai stil”. „Este vorba de mama mea”

De ce s-a retras Anda Adam de la „Bravo, ai stil”. „Este vorba de mama mea”
8

de Roxana Mirea,

Anda Adam s-a retras din competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D. În Gala de sâmbătă, după jurizare, artista le-a mulțumit fanilor ei pentru susținere. După ce momentele celorlalte concurente din Gală s-au încheiat, Ilinca Vandici a anunțat retragerea Andei Adam. Ulterior, cântăreața a explicat de ce a luat această decizie.

Anda Adam s-a retras de la „Bravo, ai stil”

Anda Adam s-a retras de la „Bravo, ai stil”. După momentul jurizării, ea nu și-a mai anunțat indicativul la care putea să fie votată de către fani, ci doar le-a mulțumit pentru susținere. Acest lucru a dat de bănuit că ceva nu este în regulă.

Vă mulțumesc mult de tot. Pentru noi, sunteți foarte importanți și vă multimim că ne susțineți aici în acest show frumos și pe mine și pe colegele mele și nu vreau decât să vă urez o luna decembrie exact așa cum visați cu multa iubire și sănătate alaturi de cei pe care îi iubiți. Atât am de spus!”, a spus Anda Adam, potrivit kanald.ro.

Apoi, după ce celelalte concurente și-au încheiat momentele din Gală, Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, a anunțat că Anda Adam se retrage de la „Bravo, ai stil”.

Vă spuneam și la începutul emisiunii că am un anunț foarte important de făcut pentru țoață lumea, dar cred că mai bine, o las pe ea să facă acest anunț!” În acel moment, Anda Adam, una din cele mai apreciata cântărețe  din tara și una din cele mai iubite concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities și-a anunțat retragerea din competiție din motive personale”, a spus Ilinca Vandici.

De-ce-s-a-retras-Anda-Adam-de-la-„Bravo-ai-stil-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

De ce s-a retras Anda Adam de la „Bravo, ai stil”

Anda Adam a spus că trebuie să se retragă din competiția de la Kanal D din cauza unor probleme personale. Artista a spus că este vorba despre mama ei, care locuiește în SUA de peste 20 de ani. Femeia are o serie de probleme de sănătate, iar Anda Adam își dorește să-i fie alături.

„M-am simțit foarte bine alaturi de voi și de tine Ilinca și de voi, dragi jurați, dar este momentul să mă retrag din aceasta competiție din cauza unor probleme personale care necesita deplasarea mea în străinătate cu un membru al familiei așa că o să mă uit cu mare drag și cu placere la voi în fiecare seara.

A fost o placere pentru mine să împart acest platou cu voi toți. Vă doresc Sărbători Fericite și sper că într-un final cei pe care îi iubesc să fie sănătoși și totul să se termine cu bine și am ales să mă retrag din aceasta competiție pentru că familia mea și sănătatea este mai importanta decât orice. Sper că cei de acasă mă vor înțelege și vor fi alaturi de mine așa cum au fost de 22 de ani.

Este vorba de mama mea. Ea trăiește în Statele Unite de 20 și ceva de ani și este foarte posibil să sar într-un avion și să fiu alaturi de ea în cazul în care va face o operație. Din păcate, este singura, nu s-a recăsătorit. Nu exista niciun alt membru al familiei mele acolo. Părinții mei sunt despărțiți, tatăl meu trăiește în Australia. Nu are decât doua prietene și o vecina și daca vă trece printr-o intervenție chirurgicala, eu vă trebui să-i fiu alaturi indiferent de proiectele pe care le am. Nu am stiu că exista și lucruri în viață care pot să iți sucească tot sensul sau cursul lucrurilor”, a mai spus Anda Adam, la „Bravo, ai stil”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton