Homepage  / Vedete străine

De ce s-au despărțit Alp Navruz și Ayça Ayșin Turan, protagoniștii din serialul turcesc „Ada Masalı”

De ce s-au despărțit Alp Navruz și Ayça Ayșin Turan, protagoniștii din serialul turcesc „Ada Masalı”

de Roxana Mirea,

Alp Navruz și Ayça Ayșin Turan, protagoniștii din serialul turcesc „Ada Masalı” („Povestea de pe insulă”), difuzat la noi din 14 octombrie, la Acasă TV, s-au despărțit! În jurul despărțirii celor doi actori s-a iscat un întreg scandal, care amenință să se mute în instanță. Iată care ar fi motivul pentru care Alp Navruz și Ayça Ayșin Turan s-au despărțit.

De ce s-au despărțit Alp Navruz și Ayça Ayșin Turan, protagoniștii din „Ada Masalı”

Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan s-au îndrăgostit pe platourile serialului „Ada Masalı” („Povestea de pe insulă”), o comedie romantică, ale cărei filmări au avut loc anul trecut și care acum este difuzată și la noi, la Acasă TV. Zvonurile au durat luni de zile și, în cele din urmă, actorul a decis să vorbească deschis despre povestea sa de dragoste cu actrița.

Sincer, se scriu atât de multe lucruri despre noi… încât Ayça și cu mine suntem surprinși citindu-le. Am început cu o relație frumoasă de prietenie și apoi am început ceva mai mult. Relația noastră merge bine și suntem fericiți”, a mărturisit Alp Navruz.

Spre dezamăgirea fanilor, însă, povestea de dragoste dintre Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan s-a destrămat. Zvonurile despre despărțirea lor circulau de săptămâni întregi și au fost confirmate oficial când cei doi și-au dat unfollow reciproc pe Instagram și au șters fotografiile făcute împreună, scrie presa din Turcia.

Se pare că motivul despărțirii a fost comportamentul lui Alp Navruz, care a flirtat cu mai multe femei, în sala de fitness, ceea ce a supărat-o foarte tare pe iubita sa. Cu toate acestea, potrivit unui cunoscut jurnalist din Turcia, astfel de declarații l-au indignat profund pe actor, care le-a negat categoric. Mai mult, Alp a amenințat că, dacă astfel de informații vor continua să se răspândească, va intenta un proces împotriva jurnaliștilor.

În plus, este curios faptul că aceste zvonuri îndreptate împotriva actorului au fost răspândite cu puțin timp înainte de difuzarea noului său serial. Așadar, se poate crede că această campanie de calomnie a fost un act deliberat.

Care este cel mai nou serial al lui Alp Navruz

Actorului i s-ar fi oferit 30 de scenarii vara aceasta, pentru următorul lui proiect! Iar el a ales să joace în „Cennet’in Çocuklari”, în traducere „Copiii lui Cennet”, un serial care va fi difuzat toamna aceasta de televizunea națională din Turcia, TRT 1.

Ecranizare a unui roman turcesc, serialul va avea în centru o femeie puternică, Cennet, care-și crește singură copiii. Alp Navruz va fi unul dintre copiii ei, iar partenera lui, actrița din rolul principal, va fi Irem Helvacioglu („Lacrimi la Marea Neagră”). Cât despre Cennet, femeia greu încercată de soartă, ea va fi jucată de Ayça Bingöl (o știm din „Trădarea”).

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton