Homepage  / Telenovele

De ce să nu ratați sezonul 2 al serialului de la Netflix, „Bănuiala inimii” (Pálpito)

De ce să nu ratați sezonul 2 al serialului de la Netflix, „Bănuiala inimii” (Pálpito)
10

de Anda Dincă,

Sezonul doi al serialului latino-american “Bănuiala inimii” (în original “Pálpito”), care a avut premiera la Netflix pe 19 aprilie, e de neratat. Fanii genului au parte de 10 episoade noi pline de suspans, acțiune, dramă, iubire și multe răsturnări de situație.

Fiecare episod este exploziv și îi ține pe telespectatori cu sufletul la gură. Camila (Ana Lucía Domínguez), personajul principal, revine în Columbia după ce și-a înscenat moartea încercând să scape de soțul ei, Zacarías (Sebastian Martínez).

În sezonul trecut acesta din urmă a apelat la o rețea de traficanți de organe pentru a-i face rost Camiliei de o inimă nouă. Protagonista este decisă să lase trecutul în urmă și, odată reunită cu Simón (Michel Brown), să-și trăiască povestea de iubire. Doar că Zacarías își dorește cu orice preț să se răzbune pe ei.

Când credea că tot ce a fost mai rău a trecut, Simon află că fiica sa, Samantha (Valeria Emiliani), are nevoie urgentă de un transplant de inimă, așa că încearcă să găsească rapid o cale pentru a-i salva viața. Singurul lucru la care nu este dispus să apeleze este crima, dar disperarea pune stăpânire pe el. 

Scenariul și povestea originală ale producției “Bănuiala inimii” îi aparțin scriitorului venezuelean Leonardo Padrón, care și-a pus amprenta și asupra unor telenovele cu priză la public precum “Rubi” (varianta din 2020), “Amar a muerte” sau “Contra viento y marea”. Până în prezent cei de la Netflix nu au anunțat că vor face și sezonul trei al serialului. Însă finalul deschis al celui de-al doilea sezon îi face pe fani să creadă că va exista cu siguranță și cel de-al treilea. 

Ce mai fac protagoniștii din Pálpito

Actrița columbiană Ana Lucía Domínguez (39 de ani) va putea fi văzută pe marile ecrane din Mexic din 24 decembrie într-un film cu subiect religios, “El Niño Dios”, care relatează un episod din copilăria lui Iisus.

Ana Lucía Domínguez în Pálpito S2. / Netflix © 2023

Alături de Ana în această peliculă vor mai apărea Eduardo Yáñez, Eugenio Siller, Juan Soler și Horacio Pancheri. Ana este căsătorită din 2008 cu actorul și cântărețul columbian Jorge Cárdenas. Pe micile noastre ecrane ea a apărut în “Jurământul” (“Pasión de Gavilanes”) și “Señora Acero”, iar la Netflix în “Cine a ucis-o pe Sara?”.

Argentinianul Michel Brown (46 de ani) a impresionat telespectatorii din România cu rolul lui Franco Reyes Guerrero din “Jurământul”. Michel a avut ocazia să joace în “Bănuiala inimii” alături de soția sa din realitate, Margarita Muñoz. Aceasta îi dă viață soției decedate a personajului său (Valeria).

Michel Brown in Pálpito S2. Netflix © 2023

Michel nu este doar actor. Când nu se află pe platourile de filmare, el cântă sau prezintă emisiuni tv. 

Pe Sebastian Martínez, care îi dă viață lui Zacarias, îl putem vedea la Diva. Actorul columbian Sebastian Martínez poate fi văzut în prezent și la postul Diva, în telenovela „Până ce banii ne vor despărți” (în original „Hasta que la plata nos separe”). Producția îi are în prim-plan pe Alejandra Maldonado (Carmen Villalobos) și pe Rafael Méndez (Sebastián), care aparțin unor lumi diferite. Ea este o femeie de afaceri de succes, care administrează o reprezentanță auto și are un logodnic atrăgător, pe Luciano (Gregorio Pernía). El e un vânzător ambulant carismatic și modest, care se iubește cu vecina lui, Vicky (Juliette Pardau). Când Alejandra și Rafael sunt implicați într-un accident auto, viețile le sunt date peste cap de o serie de evenimente care par a fi menite să-i determine să formeze un cuplu. 

Sebastián Martínez are 40 de ani, iar pe micile noastre ecrane a mai apărut în telenovela “Frumoasa și bestiile”. El a fost de mai multe ori premiat pentru prestațiile sale din seriale. A obținut până în prezent 7 trofee “TvyNovelas” și un premiu la “Premiile Produ” din 2022 pentru rolul din “Bănuiala inimii”.

Sebastián Martínez in Pálpito S2. / Netflix © 2023

Sebastian are de 15 ani o relație frumoasă cu actrița și prezentatoarea Kathy Sáenz, care este cu 11 ani mai mare decât el. Cei doi au împreună și un băiat în vârstă de 14 ani pe nume Amador. 

banuiala-inimii-palpito_s2_e2_00_27_31_08_rIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton