Homepage  / Filme Online / HBO

De ce să vezi „Made for Love”, cu Cristin Milioti și Ray Romano. HBO Max a lansat recent și sezonul 2 al serialului SF

De ce să vezi „Made for Love”, cu Cristin Milioti și Ray Romano. HBO Max a lansat recent și sezonul 2 al serialului SF

de Andra Stana,

„Made for Love”/„Creat pentru dragoste” este un serial original HBO Max. Producția are două sezoane, ultimul fiind lansat de curând în România de platforma de streaming. În distribuție îi regăsim pe Cristin Milioti (Palm Spring, How I Met Your Mother), Ray Romano (Everybody Loves Raymond) și Billy Magnussen (Game Night, No Time To Die).

„Made for Love” o readuce în prim-plan pe Cristin Milioti

Made for Love” este un serial american de televiziune de comedie neagră cu elemente științifico-fantastice. Producția se bazează pe romanul cu același nume lansat de Alissa Nutting în 2017. La americani, serialul a avut premiera pe HBO Max pe 1 aprilie 2021.

În iunie 2021, serialul a fost reînnoit pentru un al doilea sezon, care a avut premiera pe 28 aprilie 2022, a anunțat deadline.com.

În rolurile principale îi regăsim pe Cristin Milioti, Billy Magnussen și Ray Romano.

https://www.youtube.com/watch?v=lvWgNSLIULw

Serialul „Creat pentru dragoste” spune povestea lui Hazel Green. Personajul jucat de Cristin Milioti (mama din „How I Met Your Mother”) reușește să fugă dintr-o căsnicie sufocantă cu un miliardar posesiv (Billy Magnussen). Femeia descoperă cu stupoare că soțul ei i-a implantat un dispozitiv în creier, prin care poate să o urmărească în timp ce Hazel încearcă să-și recâștige independența.

Prin intermediul cipului, el o vede fugind în orașul ei natal din deșert pentru a se refugia lângă tatăl ei văduv în vârstă, Herbert (Ray Romano), care locuiește cu partenerul său sintetic, Diane.

„Made for Love” este un serial „cu totul unic”

În prezent, la HBO Max poate fi urmărit integral primul sezon al serialului SF, dar și, momentan, primele două episoade din cel de-al doilea sezon.

„Made for Love este amuzant, întunecat și cu totul unic”, a spus Suzanna Makkos, EVP Original Comedy and Adult Animation la HBO Max. „Suntem încântați să ne reunim cu această echipă de vis de producători talentați, distribuție incredibilă (…) pentru a spune următorul capitol al acestei povești incitante.”

Lee și Nutting au spus într-o declarație comună: „Suntem încântați că avem șansa de a lucra din nou cu distribuția și echipa noastră incredibilă.”

Sursa foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton