Homepage  / Vedete româneşti

De ce se ceartă des Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. „Eu îi spun și face tot ca el”

De ce se ceartă des Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. „Eu îi spun și face tot ca el”
11

de Roxana Mirea,

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Chiar dacă mai există neînțelegeri între ei, mereu reușesc să treacă peste orice obstacol. Ei bine, ca în orice cuplu, mai apar și certuri. Iată din ce cauză se ceartă cel mai des Ramona Olaru și Cătălin Cazacu.

De ce se ceartă cel mai des Ramona Olaru și Cătălin Cazacu

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă, ca în orice cuplu, mai există și certuri. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și iubitul ei se ceartă cel mai des din cauza vestimentației. Ramona arată mereu ca scoasă din cutie, așa că își dorește ca partenerul ei să îi urmeze exemplul. Chiar dacă îi mai cere sfaturi în materie de modă, Cătălin Cazacu se îmbracă tot cum vrea el, în cele din urmă.

 „Ne-am și certat când am venit. Ne-am certat, recunosc, când am ajuns. Mă întreabă, eu îi spun și face tot ca el. E taur. Nu pot să-l iau de coarne să mă lupt cu el. (…) Ne-am certat jumătate de oră când am venit aici, pentru că i-am zis cum să se îmbrace și s-a îmbrăcat cum a vrut el. (…) Mi-a luat flori azi, fără să greșească”, a mărturisit Ramona Olaru, pentru „Xtra Night Show”, potrivit libertatea.ro.

De-ce-se-cearta-cel-mai-des-Ramona-Olaru-si-Catalin-Cazacu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cătălin Cazacu spune că nu se pricepe la haine. Pe de altă parte, o iubește enorm de mult pe Ramona Olaru, așa că nu pirede nicio ocazie de a o surprinde într-un mod plăcut.

Eu mă îmbrac prost dintotdeauna. (…) Dacă am luat flori, sigur am greșit ceva. Dacă nu luam flori… (…) Singurul meu defect este că sunt prea perfect și singurul meu viciu este ea”, a spus Cătălin Cazacu.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton