Homepage  / Vedete / Vedete străine

De ce se ceartă Shakira și Gerard Pique. Artista a recunoscut că ea e de vină

De ce se ceartă Shakira și Gerard Pique. Artista a recunoscut că ea e de vină
8

de Andra Stana,

Shakira a dezvăluit într-un podcast motivul pentru care se ceartă deseori cu soțul ei, Gerard Piqué. Cele mai multe dintre certurile lor au legătură cu melodia ei „Don’t Wait Up”.

Shakira și Gerard Piqué s-au întâlnit la Cupa Mondială din 2010. De atunci, cei doi sunt de nedespărțit. Astăzi formează unul dintre cele mai puternice cupluri din lumea mondenă. Shakira și Pique au împreună doi copii: Milan și Sasha.

Cu toate acestea, cântăreața a dezvăluit recent că, după 10 ani de trăit alături de celebrul fostbalist, există o problemă care continuă să provoace conflicte în familia lor. Iar fanii lor din America Latină vor înțelege cel mai bine despre ce e vorba.

Basket: Liga Endesa – FC Barcelona Lassa v San Pablo BurgosIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Shakira a mărturisit unul dintre motivele pentru care se ceartă cu Piqué

Într-un interviu acordat podcast-ului „Welcome to Planet Weirdo”, artista de origine columbiană a vorbit despre procesul de creare a piesei „Don’t Wait Up”.

Când a fost întrebat de una dintre gazdele emisiunii cât de mult ar aștepta pe cineva dacă ar avea o întâlnire planificată, Shakira a dezvăluit, citată de celebritygossip.news:

„Săracul meu soț, iubitul meu, tatăl copiilor mei, oricum vrei să-i spui, trebuie să mă aștepte mult.”

Shakira a mai explicat că: „Ora columbiană nu este aceeași cu ora catalană. Este foarte strict, foarte punctual (…) Am devenit mai punctuală de când sunt cu el. Dar când ajungem să ne certăm, este din cauză că am întârziat, iar el mă așteaptă”.

Shakira a mai explicat că noțiunea ei de timp a fost afectată și de cariera muzicală, care o obligă să lucreze zile întregi și weekenduri.

Shakira și Pique s-au cunoscut în 2010, la Campionatul Mondial din Africa de Sud, când artista a cântat melodia turneului, „Waka Waka”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton