Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

De ce se ferește Iulia Vântur să apară alături de Salman Khan. Ce spune despre relația lor. „Se poate plictisi repede”

De ce se ferește Iulia Vântur să apară alături de Salman Khan. Ce spune despre relația lor. „Se poate plictisi repede”
8

de Andra Stana,

Iulia Vântur a spus recent adevărul despre relația sa cu starul indian Salman Khan. Vedeta a negat zvonurile despărțirii. De asemenea, a profitat de ocazia și a explicat de ce își trăiesc dragostea departe de lumina reflectoarelor.

Iulia Vântur, despre relația sa cu Salman Khan: „Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei”

La începutul anului, s-a zvonit că relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan s-a terminat. Vizibil deranjată de ce s-a scris în presa de la noi, artista a postat un mesaj prin care a dezvăluit faptul că nu este vorba, de fapt, despre nicio despărțire. Acum, fosta vedetă Pro TV a explicat și motivul pentru care a făcut acest gest.

„Nu am reacționat până acum, însă, în acea zi, am simțit că lipsa reacției poate da naștere altor acțiuni pe care nu le doresc în viața mea. De ce să las loc pentru multe alte neadevăruri, când pot stopa într-o secundă?! Eu nu caut să am o conversație pentru titluri, nu m-am angajat la vreo publicație, eu îmi acord dreptul la replică, atunci când simt că trebuie să fac asta, pe canalele mele”, a spus ea.

De curând, Iulia Vântur și Salman Khan au apărut și împreună, la petrecerea dată de ziua ei de naștere. Vedeta a mărturisit tot acum că, deși apar rar împreună, ei formează încă un cuplu.

„Publicul se poate plictisi repede, mai ales de ceea ce este cunoscut. Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire (râde) de atâția ani…”, a mai spus ea pentru viva.ro.

iulia vantur si salman khanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„(…) un copil e un dar divin”

În ceea ce privește două subiecte importante, de obicei, în viața oricărei femei, Iulia Vântur a declarat că ea procedează cum simte și, mai ales, cum e mai bine pentru ea.

„Respect instituția căsătoriei, însă știu că nu un document stabilește implicarea și intensitatea vieții mele sentimentale. Dacă mă gândesc bine, implicarea sentimentală și traiul zilnic efectiv au durat, în cazul ăsta, mult mai mult decât multe căsătorii despre care tot auzim. (…) Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu primesc cu bucurie!”, a spus ea în încheiere.

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de aproape 10 ani. Fosta prezentatoare de la Pro TV s-a mutat în India ca să-i fie alături actorului. În tot acest timp, relația lor a rămas una discretă.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton