Homepage  / Vedete străine

De ce se teme Madonna pentru fiicele ei. „M-am trezit cu vestea terifiantă”

De ce se teme Madonna pentru fiicele ei. „M-am trezit cu vestea terifiantă”
10

de Roxana Mirea,

Madonna este îngrozită pentru fiicele sale în urma deciziei de vineri, 24 iunie, a Curții Supreme a SUA de a anula hotărârea Roe v. Wade, care elimina majoritatea restricțiilor plasate asupra avortului. Legendara artistă a transmis un mesaj de dimensiuni considerabile pe Instagram prin care încurajează femeile să lupte pentru a-și recâștiga drepturile asupra propriului corp.

Madonna se teme pentru fiicele ei

Artista și-a împărtășit dezamăgirea față de decizia Curții Supreme de Justiție de a elimina dreptul constituțional al femeii la avort, adăugând că „avem mai puține drepturi decât o armă”. Madonna a spus că este îngrozită pentru fiicele ei și pentru toate femeile din Statele Unite.

M-am trezit cu vestea terifiantă că decizia Roe V Wade a fost răsturnată și că legislația a decis că Noi nu mai avem drepturi ca femei asupra trupurilor noastre. Această decizie m-a aruncat pe mine și pe orice altă femeie din această țară într-o disperare profundă.

Acum, Curtea Supremă a decis că drepturile femeilor nu mai sunt drepturi constituționale. De fapt, avem mai puține drepturi decât o armă.

Mi-e teamă pentru fiicele mele. Sunt speriată pentru toate femeile din America. Sunt pur și simplu speriată. Cred că Dumnezeu a pus acest lucru pe umerii noștri chiar acum, pentru că știa că suntem suficient de puternice pentru a purta această povară. Suficient de puternice pentru a lupta!

Destul de puternice. Suficient de puternice pentru a învinge și așa vom învinge! Vom învinge! Vom găsi o modalitate de a face o lege federală pentru a proteja dreptul la avort! Doamnelor, sunteți pregătite să luptați?”, a scris Madonna pe Instagram.

De ce se teme Madonna pentru fiicele eiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Madonna are 4 fiice

Madonna a postat, de asemenea, mai multe fotografii de la festivitățile Pride din New York din weekendul trecut. Într-una dintre imagini apare alături de fiica ei, Lourdes Leon, pe care o are din relația cu Carlos Leon.

Madonna are șase copii, dintre care doar doi sunt biologici. Ea le-a adoptat pe Mercy, în vârstă de 16 ani și pe gemenele Stelle și Estere, în vârstă de 9 ani. Artista are și doi băieți, pe Rocco Ritchie, în vârstă de 21 de ani și pe David Banda, în vârstă de 16 ani, dintre care David este adoptat.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton