Homepage  / Cinema

De ce se tot amână al treilea film „Bridget Jones”?

De ce se tot amână al treilea film „Bridget Jones”?

de Redactia Tvmania

O dată cu lansarea celei de-a treia cărţi a lui Helen Fielding despre Bridget Jones, fanii îşi dau seama cât de mult au aşteptat al treilea film al seriei cu Renée Zellweger şi Colin Firth, scrie „The Hollywood Reporter”.

Pelicula „Bridget Jones’s Baby” trebuia să fie filmată în 2012, dar încă se lucra la scenariu atunci, aşa că filmările au fost amânate pe termen nedeterminat.

În aprilie anul acesta, Forth explica (pentru „Chicago Sun-Times”), deloc optimist: „Probabil că veţi vedea povestea strănepoatei lui Bridget Jones când o să ajungem în sfârşit să facem filmul”.

Scenariul în cauză este unul original, scris de aceeaşi Fielding, dar acum aceasta nu are timp de „Bridget Jones’s Baby”, concentrându-se pe lansarea celei de-a treia cărţi cu aceeaşi eroină. Este posibil ca producătorii să renunţe la ideea originală şi să cumpere drepturile de ecranizare ale romanului nou-apărut, astfel întârziind şi mai mult pelicula.

În plus, Renée Zellweger nu mai e ce-a fost la Hollywood, a îmbătrânit şi ultimul ei film al apărut în 2010 („My Own Love Song”), dar nu şi în SUA.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton